ВИДЕО: Eucerin Photoaging Control

Много от нас се отнасят безотговорно към кожата си на младини и резултатът от това не закъснява. В последното си видео в YouTube, което ще откриете в края на поста, ви споделих какъв е моят собствен горчив опит от безотговорното ми отношение към нея на младини и показах как изглеждах преди 10 години.
Сега ще споделя и впечатленията си от два продукта на Eucerin, които се борят с един от най-сериозните проблеми на повечето от нас - фотостареенето.


Опаковка: Face Sun Fluid - Компактна и удобна, от пластмаса, което я прави удобна и безопасна за път и пренасяне в дамска чанта. С помпичка, която изпомпва точно необходимото количество продукт и в същото време не позволява да навлязат бактерии вътре във флакона.
Sun Lotion Extra Light - Изработена от пластмаса и с компактна форма, което я прави удобна и безопасна за път. Продуктът излиза чрез стисване на тубата.

Текстура: И двата продукта са с еднакво лека и флуидна текстура. Попиват в кожата моментално и я оставят мека и гладка, без наличие на неприятен лепкав филм.

Аромат: Face Sun Fluid - Почти недоловим аромат на козметичен продукт без добавени парфюми
Sun Lotion Extra Light - Много нежен и ненатрапчив парфюмен аромат. Деликатен и флорален, бих го определила като луксозен.



Предимства: Семпла и удобна опаковка. Висок фактор на защита 50+. Наличие на защита не само срещу UVB, но и срещу UVA лъчите. Лека и деликатна текстура, която попива бързо и не оставя филм. Не омазнява кожата. Face Sun Fluid е отлична основа за грим. 

Недостатъци: Непрозрачна опаковка, която не позволява да се види какво количество продукт остава. Трудно е и да се изстиска докрай продукта. Sun Lotion Extra Light е сравнително малко количество (150ml) и за по-дълга почивка ще трябва да се сложите в багажа си повече от една опаковка.

Общи впечатления: И двата продукта ми допаднаха особено много, защото от години се боря с проблема фотостареене. Леката им и бързопопиваща текстура ги правят много подходящи както за градска среда, така и за плаж, защото предотвратява неприятното лепнене на коса, дрехи или пясък върху кожата след нанасяне. Изключително много ми допада ароматът на Sun Lotion Extra Light, който ми създава усещане за свежест, чистота и хубав парфюм. При Face Sun Fluid пък ми допадна именно липсата на аромат, защото, както и друг път съм споменавала, предпочитам неароматизирани продукти за лице



Количество: 
Face Sun Fluid - 50ml
Sun Lotion Extra Light - 150ml

Цена: 
Face Sun Fluid - 25.50лв
Sun Lotion Extra Light - 32.50лв


А кои са най-големите врагове на кожата ни и как да им се противопоставим, можете да видите във видеото:





* Продуктите са ми предоставени за тест и ревю от Eucerin Bulgaria
$ Спонсорирана публикация

5 коментара

  1. Много хубаво ревю, но за огромно съжаление и двата продукта съдържат денатуриран алкохол, който действа изключително изсушаващо на кожата. Лошото е че и в двата продукта е твърде напред в състава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм с много суха кожа и ги използвам вече три седмици и засега не забелявам допълнително изсушаване. Ще следя след по-продължителна употреба как ще се отразят и ще ъпдейтна публикацията.

      Изтриване
  2. Здравейте! Беше ми много интересно да изгледам видеото!Имам въпрос - колко пъти дневно нанасяте слънцезащита на лицето и как процедирате с вече положения грим при повторно нанасяне. На мен това ми е един от основните проблеми, когато прекарвам часове навън. Благодаря предварително!If

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Сутрин винаги нанасям силен слънцезащитен продукт, върху който вече слагам грима. Когато имам грим, няма как да подновявам същия слънцезащитен крем, затова използвам пудри със SPF. Вече много марки предлагат такива с 30 и 50 фактор и лесно се откриват в аптеките.

      Изтриване
  3. Благодаря за идеята! Непременно ще проверя! Аз използвам и слънцезащитни кремове с цвят, но те не са покривни, а имам доста петна по лицето и реално не ми вършат работа в този случай. Ще опитам и с пудра за подновяване на слънцезащитата.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)