ВИДЕО и ревю: Eucerin Photoaging Control

В последното си видео в YouTube ви споделих кои са най-големите врагове на кожата ни и какъв е моят собствен горчив опит от безотговорното ми отношение към нея на младини.
Сега ще споделя и впечатленията си от два продукта на Eucerin, които се борят с един от най-сериозните проблеми на повечето от нас - фотостареенето.Опаковка: Face Sun Fluid - Компактна и удобна, от пластмаса, което я прави удобна и безопасна за път и пренасяне в дамска чанта. С помпичка, която изпомпва точно необходимото количество продукт и в същото време не позволява да навлязат бактерии вътре във флакона.
Sun Lotion Extra Light - Изработена от пластмаса и с компактна форма, което я прави удобна и безопасна за път. Продуктът излиза чрез стисване на тубата.

Текстура: И двата продукта са с еднакво лека и флуидна текстура. Попиват в кожата моментално и я оставят мека и гладка, без наличие на неприятен лепкав филм.

Аромат: Face Sun Fluid - Почти недоловим аромат на козметичен продукт без добавени парфюми
Sun Lotion Extra Light - Много нежен и ненатрапчив парфюмен аромат. Деликатен и флорален, бих го определила като луксозен.Предимства: Семпла и удобна опаковка. Висок фактор на защита 50+. Наличие на защита не само срещу UVB, но и срещу UVA лъчите. Лека и деликатна текстура, която попива бързо и не оставя филм. Не омазнява кожата. Face Sun Fluid е отлична основа за грим. 

Недостатъци: Непрозрачна опаковка, която не позволява да се види какво количество продукт остава. Sun Lotion Extra Light е сравнително малко количество (150ml) и за по-дълга почивка ще трябва да се сложите в багажа си повече от една опаковка.

Общи впечатления: И двата продукта ми допаднаха особено много, защото от години се боря с проблема фотостареене. Леката им и бързопопиваща текстура ги правят много подходящи както за градска среда, така и за плаж, защото предотвратява неприятното лепнене на коса, дрехи или пясък върху кожата след нанасяне. Изключително много ми допада ароматът на Sun Lotion Extra Light, който ми създава усещане за свежест, чистота и хубав парфюм. При Face Sun Fluid пък ми допадна именно липсата на аромат, защото, както и друг път съм споменавала, предпочитам неароматизирани продукти за лицеКоличество: 
Face Sun Fluid - 50ml
Sun Lotion Extra Light - 150ml

Цена: 
Face Sun Fluid - 25.50лв
Sun Lotion Extra Light - 32.50лв


А кои са най-големите врагове на кожата ни и как да им се противопоставим, можете да видите във видеото:

* Продуктите са ми предоставени за тест и ревю от Eucerin Bulgaria
$ Спонсорирана публикация

2 коментара

  1. Много хубаво ревю, но за огромно съжаление и двата продукта съдържат денатуриран алкохол, който действа изключително изсушаващо на кожата. Лошото е че и в двата продукта е твърде напред в състава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм с много суха кожа и ги използвам вече три седмици и засега не забелявам допълнително изсушаване. Ще следя след по-продължителна употреба как ще се отразят и ще ъпдейтна публикацията.

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)