Спирала за мигли L'Oreal Paradise Extatic


Днешният пост отново е за спирала. Тази обаче е бюджетна и много любима за мен от известно време. Всъщност, на снимката виждате третата ми опаковка от Paradise Extatic. Това сякаш е достатъчно показателно колко всъщност я харесвам.
Опаковка: Картонена кутия, в която се намира стандартна и много семпла като дизайн пластмасова тубичка. Именно семплият дизайн, в комбинация с цвета розово злато и придават една идея по-луксозна визия.
Четката е стандартна и гъста, от не много твърди синтетични влакна с леко стесняване в центъра. 




Цвят: Към настоящия момент спиралата се предлага само в черен цвят.

Пигментация: Отлична

Формула: Доста суха още от самото отваряне на спиралата. Аз лично предпочитам по-сухи спирали и това а мен не е проблем, но не всеки е почитател на подобни формули.

Трайност: Докато е прясна трайността ѝ е отлична. Задържа се върху очите повече от 12 часа без ронене и размазване. Обаче! Спиралата в опаковката си засъхва по-бързо от повечето други спирали - след 2-3 месеца вече не е годна за употреба. Когато започне да пресъхва в тубата, съответно и върху очите не е така трайна и започва да се рони леко в края на деня.

Ефект: Наситеночерни, изключително обемни, добре сресани и разделени, отлично и трайно извити мигли.

Аромат: Едва доловим стандартен аромат за спирала.

Количество: 6.4ml

Цена: 26лв, но винаги има текуща промоция в определени търговски обекти и може да се закупи за 16-19лв



Преимущества: Спиралата определено прави миглите много обемни и красиви. Не слепва и с четката се борави много лесно.

Недостатъци: Твърде бързо засъхва в опаковката.

Общи впечатления: За мен Paradise Extatic бързо се превърна в любима спирала, въпреки неодстатъка си, че сравнително бързо изсъхва и се сгъстява. Така или иначе тоталния ми фаворит в категория спирали CHANEL Le Volume също засъхва доста бързо, така че лично за мен това не е особено голям проблем, още повече, че препоръките са спиралата за мигли да се подменя на всеки 1-2 месеца от хигиенна гледна точка, защото е добра среда за развитие на бактерии, пренесени от очите чрез четката. Като съотношение цена-качество това за мен и моите мигли е най-добрата спирала към момента и ще продължавам да я използвам с удоволствие.




* Тази опаковка от спиралата ми е предоставена за ревю от Everest.bg

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)