Catrice Longlasting BrowDefiner


Най-вероятно на повечето от нас се е случвало да съсипят веждите си в пубертета с неадекватно скубане. По-малко обаче са тези като мен, които в миг на умопомрачение на дърти години са оскубали половината си надочно окосмение. В моя случай оправданието е, че не ми харесваше формата им и реших, че предпочитам да си ги рисувам по свой вкус, за да създам оптически лифтинг ефект на лицето. Оказа се, че не е чак толкова лесно, колкото звучи, но докато се наканя най-сетне да си направя микроблейдинг (все още събирам препоръчки за добър професионалист) открих няколко продукта, които вършат нелоша работа в оформянето на веждите. Днес започвам поредицата ревюта за вежди с най-бюджетния от тях - Catrice Longlasting Brow Definer.

Опаковка: Удобна пластмасова писалка с леко гъвкав и много тънък и прецизен връх. Плюс е, че фабрично е опакована със защитно прозрачно фолио, което гарантира, че не е отваряна в магазина и вече изсъхнала, както често се случва с доста продукти от дрогериите.

Цвят: Въпреки, че съм със светла коса, аз избрах цвят Chocolate Brow'nie, защото косъмчетата по веждите ми са тъмни, а аз исках да го използвам именно да рисувам допълнителни косъмчета по веждите си, а не да ги запълвам с плътен рисунък. За мое съжъление Chocolate Brow'nie се оказа доста по-топъл цвят, отколкото ми се искаше и съм свикнала да използвам за веждите си.



Текстура: Напълно течен туш

Пигментация: Средна

Аромат: Няма 

Трайност: Средна към висока. За съжаление не издържа чак толкова дълго, колкото би ми се искало, особено в горещите дни и върху фон дьо тен. В по-мазни зони, каквото е челото, има опасност да се изтрие при потъркване с ръка. Тъй като при тест на ръка издържа изключително много и е водоустойчив, предполагам, че върху суха и чиста кожа би се задържал много повече, както и сред налично окосмение на веждите, което да го педпазва от изтриване. На половината от веждите си аз нямам такова и там продуктът започва да избледнява по-бързо. Въпреки всичко, все пак няма сериозен риск да остана без вежди през деня и му се доверявам и за цял ден.



Предимства: Една от най-удобните за мен форми на продукт за запълване на вежди. Лесен за употреба и за постигане на много натурален вид на веждите. Много изгодна цена.

Недостатъци: Леко гъвкавият връх малко ме затруднява и при по-силен натиск рисува доста по-плътно, отколкото би ми се искало, затова трябва да го ползвам с много лека ръка. При мазна кожа или по-сочен фон дьо тен отдолу има риск от изтриване през деня. Наличен е само в три цвята и няма много студени нюанси. 


Общи впечатления: Като цяло нелош продукт за вежди, който всъщност ми беше препоръчан от вас във Facebook, за което благодаря. Използвам го доста редовно и най-вероятно бих го подновила след като тази опаковка свърши. 

Количество: 1мл

Цена: 7лв
Преди

След

В следващите седмици ще ви споделя и за други продукти за вежди, които ползвам и работят добре за мен. Ще се радвам, ако ми споделите и други продукти, които харесвате.

1 коментар

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)