Спирала L'Oreal Paradise Extatic


Не знам защо бях напълно убедена, че имам ревю за тази спирала в блога. Ползвам я вече над година, изхабила съм поне 7-8 опаковки и я харесвам изключително много и затова най-нормалното нещо беше да ѝ посввтя ревю тук, но по някаква причина се оказа, че не съм го направила. Сега обаче ще поправя пропуска с подробни впечатления и снимки със и без спирала (снимките са стари, защото наскоро си ламинирах миглите и новите биха били заблуждаващи).

И преди съм казвала, че най-най-любимата ми спирала за мигли е Le Volume на CHANEL, за която можете да прочетете ревю ТУК. Това не се е поменило и все още тя е моят ТОП 1 като резултат върху миглите, но при сметка на съотношение цена-резултат спиралата на L'Oreal определено повежда по точки и това е причината да купувам напоследък само нея.


Опаковка: Определено нещо, което ми харесва - класическа форма, нищо изчанчено и неудобно, но в приятен металически меден цвят. Продава се опакована в картонена кутийка, което лично за мен е напълно излишен допълнителен боклук, но пък създава усещане за по-луксозен продукт, отколкото, ако беше без нея. Четката е класическа и с твърди гъсти косъмчета, а не силиконова, каквито са напоследък повечето спирали.

Цвят: Честно казано, не съм запозната да се предлага в друг цвят, освен черно. Черното обаче е много наситено, плътно и матово.

Текстура: Това е една сравнително гъста спирала. В началото е плътна и кремообразна, но след няколко нанасяния започва да се усеща по-суха и лепкава, но все така лесна за нанасяне и неслепваща миглите. 


Ефект: Придава много обем, удължава и отлично извива миглите. Не слепва прекалено и миглите изглеждат подредени и добре оформени..

Трайност: Докато я почистя. До момента не се е случвало да се размаже или рони. Когато вече започне да изсъхва твърде много и е време да я хвърля, но все пак съм я ползвала, в края на деня при потъркване на очите се получава съвсем леко ронене.

Плюсове: Придава много обем, извива много лесно и трайно миглите. Наситено черна е и трайна. Цената ѝ е достъпна, особено в промоция (в каквато е почти постоянно).

Недостатъци: Изсъхва сравнително бързо. Налага се да купувам нова на около 2 месеца, което е малко досадно, но се старая да се запасявам когато я хвана на промоция, за да не ме вълнува кога ще изсъхне.



Количество: 6,4 мл

Цена: 26 лв редовна цена, 16лв в промоция (досега само веднъж съм я виждала на непромоционална цена в dm и Lilly)

Общи впечатления: Както вече написах - това е любимата ми спирала от доста време насам. Почти всеки ден се намира по някой да ме попита дали съм с изкуствени мигли и обикновено погледите са невярващи когато кажа, че не съм. Тази спирала буквално утроява миглите ми. Важно е все пак да уточня, че моите са естетсвено дълги и гъсти, но доста светли, особено във върховете и без почти никаква извивка. Предполагам, че на много къси мигли не би седяла особено добре, защото е възможно да натрупва повече туш по тях и да слепнат, но не мога да съм категорична в това твърдение. Препоръката ми е да проверявате за промоции, защото наистина през по-голямата част от времето цената ѝ е значително по-ниска и рядко се предлага на редовната по-висока цена. Бъдете подготвени, че ще изсъхне по-бързо от повечето други спирали, което на практика я прави по-скъпа, ако се раздели цената на месеци употреба, но за мен определено си струва всяка стотинка.


Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)