Палитра сенки за очи NABLA Dreamy2


Поисках тази палитра в мига, в който видях опаковката ѝ. Даа, знам, много повърхностно и вещоманско, но наистина нямаше как да се сдържа. Вече имам една палитра на NABLA - Poison Garden, която е със страхотни цветове и качество (пишете ми, ако искате ревю и на нея) и затова очакванията ми и към тази бяха високи.
Марката е италианска и не се предлага в България, съответно няма как и къде да се пробват продуктите, затова и поръчах на сляпо. Официалният сайт на NABLA доставя дотук, но доставката е 10 евро, затова предпочетох да поръчам на черния петък от сайта PinkPanda, където се предлагат доста от продуктите и често има безплатна доставка. Чувам/чета противоречиви отзиви за този сайт, затова не мога да го препоръчам категорично, но аз съм правила три поръчки от него до момента и не съм имала никога проблеми. Палитрата е 100% веган и не е тествана върху животни.

Опаковка: Плътен и дебел, доста качествен картон с релефен цветен принт със златисти елементи. Определено много красива за моя вкус. На живо се оказа малко по-малка, отколкото очаквах, но като цяло обичам компактни палитри и това не бих определила като минус. Затварянето е с магнит, а на капака има голямо огледало. Изпълнението е изключително качествено и палитрата изглежда луксозно.



Текстура: Сенките са изключително фини и на допир матовите цветове са като кадифе, а блестящите - "мазни". При матовите няма почти никакво разпрашаване, а при блестящите няма изобщо. Преливането на цветовете е изключително лесно.

Аромат: Няма

Пигментация: Много добра при матовите и една идея по-слаба при някои от блестящите цветове. Единствено при Lucid Dream ефектът е по-скоро на полупрозрачен блясък, но наистина много красив. Като цяло определено не е от най-пигментираните ми палитри, но сенките позволяват наслояване.

Трайност: Никога не използвам сенки без база. Тествана с базата на Urban Decay и с коректор на Revolution като база, трайността е докато ги почистя - над 12 часа.


Цветове: В палитрата има добър набор от цветове за почти всякакъв вид грим. Матовите са малко по-топли, отколкото аз харесвам, но в комбинация с останалите цветове седят отлично. Цветът Offline за мен беше малко разочароващ на кожа, защото доста се загуби от ефекта му, който се вижда в самата палитра. На мен лично ми липсва матово черно, но това е лично предпочитание.

Количество: Общо 8.6 грама продукт

Цена: Зависи откъде се поръча. На мен ми излезе 70лв



Недостатъци: Не се предлага в реален магазин в България и няма къде да се види на живо и да се пробва. Най-интересните за мен цветове - Mirabla и Offline на кожа не са така впечатляващи, както в кутията.

Преимущества: Качеството като цяло е отлично и със сенките се работи лесно. Опаковката е много красива и компактна, удобна за път. В палитрата има интересни цветове, каквито не се срещат в много други палитри.

И за финал един съвсем семпъл грим, който пробвах с палитрата.




Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)