ВИДЕО: Защо си купих очила, как Алекс покори пазарските колички и как мина един снимачен ден за телевизията


В новото видео ще се разходим в мола на пазар, а след това ще ви покажа как минава част от снимачния ден в телевизията.





От много дълго отлагах да си взема очила за работа с компютър. Честно казано, смятах ги за глезотия и не вярвах, че наистина помагат. В последните месеци обаче усещах много често сухота в очите, главоболие и сутрин се събуждах с дразнене. Въпреки редовната употреба на капки тип "изкуствени сълзи", дискомфортът продължаваше. Благодарение на партньорството с Банка ДСК и Експресбанк за това видео, научих, че мога да ползвам отсъпка с програмата им за клиенти Merci за доста обекти, в които често пазаруваме, включително и от оптиката, от която съпругът ми си купува лещи. Затова и най-накрая отидохме, за да си избера очила. Все пак, типично по женски - думите "намаление" и "отстъпка" много помагат за вземане на дълго отлагани решения за покупка :)))
Вече ползвам очилата близо седмица и мога да кажа, че противно на скептицизма ми, разликата е осезаема. Откакто ги взех не съм използвала капки, а умората в очите почти напълно изчезна.
Все пак мога да посоча и минуси - филтрите малко изкривяват цветовете на монитора, което при обработка на снимки и видео за мен е проблем, но при работа с текст вече са незаменими.

Освен избора на очила, във видеото ще ви покажа и как мина първата част от снимачния ден за новия сезон на моето предаване в Wness TV и Алекс със сигурност ще успее да ви разсмее с всичките си щуротии.


*Видеото е заснето в партньорство с Банка ДСК и Експресбанк

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)