Вестникарски маникюр

Моят първи, не много сполучлив опит
Както става ясно от заглавието, тук има намесени нокти и вестник. Към тях се добавя и известно количество алкохол. Първо, защото не е излишна една чашка за да се реши човек да стори това с маникюра си, и второ - защото е основен елемент в изпълнението му.


Необходимите неща са:
- База (по желание)
- Лак за нокти в светъл цвят или чисто бял
- Топ лак (задължителен)
- Вестник
- Спирт или някакъв друг алкохол (водка, ракия...)





Изпълнение:
Ноктите се лакират с избрания лак и се оставят да изсъхнат напълно. От вестника се изрязват парченца достатъчно големи да покрият целия нокът. Добре е парчетата да са от текст с еднакъв дребен шрифт. Взима се парченце и се топва в алкохола, веднага след което се поставя върху нокъта. Задържа се за малко и се отлепва внимателно за да не се размаже. Отгоре задължително се запечатва с топ лак. Процедурата се повтаря за всички нокти. Ако има отпечатано от вестника и по самите пръсти извън нокътната плочка, може да се почисти съвсем лесно с влажна клечка за уши или като просто си измиете ръцете след като топ лакът е изсъхнал напълно :)))
Крайният ефект определено не е нещо, с което бих се показала на някое официално събитие, но при един кежуъл аутфит определено би било интересен акцент.


Ето и клипче от нета стъпка по стъпка:



 Клипът не е мой.

2 коментара

  1. Addri, sega se zagledah i te poznah. Az sum ili po-to4no bqh peperuda25 ot bg mama, no sled kato Mi64ica i Mi6inatorka se zaqdoha s men, ve4e ne pravq opiti d avlezna tam. A i imam dosta rabota- pravq pe4ati v edin salon. 6te probvam tezi hubavi vestnikarski nokti:D

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте дами !!!
    Разглеждайки блоговете за козметика и красота съм напълно заредена за подвизи!!!Прекрасни сте,много свежи и заразяващи с настроение !
    С огромно удоволствие ви предоставям и този сайт за натурална козметика ,със страхотни оферти и предложения на уникални цени : www.inpharmacy.bg Красив ден и усмивки на всички !!! :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)