Признанията на една лакоманка

Част от колекцията ми, полазена от малък таласъм
Аз преди 2 години - нокти изрязани до дъно, почти никога недокосвани от лак.
Аз сега -  средно дълъг маникюр, оцветен във всевъзможни цветове. Никой нюанс не е табу. От нюд до класическо червено, от черно до сигнално зелено. Обичам и нося всичко.
Матиран омбре маникюр














Събрах солидна колекция от лакове. Изкупих всичко в кварталните магазинчета, а каквото не намерих си забърках сама. Експериментирах с декорации, с печати, с напукващи се лакове, с магнитни... но в крайна сметка разбрах за себе си, че семплият едноцветен маникюр е нещото, което ми харесва най-много и нося най-често.


Малко пролетно настроение 
Саморъчно забъркан "Франкенполиш" с брокат


Любим нюанс на червеното
Най-често използваният ми лак напоследък
Нескопосан опит за коледен маникюр






Един от любимите ми печати















8 коментара

  1. Просто страхотен лак си забъркала, трябва да споделиш рецептата. Останаха ми очите в него. Невероятна колекция имаш :)

    ОтговорИзтриване
  2. Рецептата е много проста - в какъвто и да е безцветен лак с брокатени частички добавяш едър глитер ц цвят по избор. Този конкретно е от Джъмбо. Бяха 6 кутийки различни цветове шестоъгълни брокати за около 4лв. Много е важно обаче лакът, в който ги сипваш да е бил по начало с някакъв брокат защото този тип лакове са с по-различна консистенция. В обикновен лак добавените частички просто се утаяват на дъното и не се получава нищо.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей, наистина страхотно!!! А от къде са печатите с целувките и нотите, направо са върха!!!
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  4. Печатът с нотите е на Конад - http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=409
    А този с целувките на Bundle Monster - http://www.bundlemonster.com/beauty-accessories/nail-art-nailart-polish-stamp-stamping-image-plate-21pc.html

    ОтговорИзтриване
  5. Искам да дам един ГОЛЯМ глас за лака Radiant professional - др такова животно няма, ни O.P.I, ни др скъпи или евтини лакова... Попаднах на него в Гърция струваше 6 евра, отвсякъде си оправдава парите! Гери ФБ :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хммм, такъв нямам. Явно не се предлагат в БГ, иначе щях да съм тествала марката вече :)))

      Изтриване
  6. Искам да попитам любимият ти нюанс на червеното от четвъртата снимка каква марка и номер е :)Влюбена съм в него просто

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)