09 May 2012

Ден 3 - Зелено

  30 дневно предизвикателство

  Този грим трябваше да е за вчера. Предпочетох обаче да нe го публикувам и да го оставя за днес, защото покрай красивите произведения на Биляна, щеше да седи като грозно петно.Отново използвах за основа цветен молив - в случая зелен. Върху него надграждах с два цвята зелени сенки и малко черно в ъгъла на окото. Нагоре прелях с перлено кафяво и за хайлайтър под веждата използвах светло бежова перла. Цялото око е очертано с гел очна линия на Есенс, включително и във водната линия. За да се получи толкова право и рязко крилцето на очната линия във външния край на окото, просто взех влажна кърпичка, сгънах я на правоъгълник и с правия ръб избърсах сенките, които бяха извън желания контур. С базата за сенки на АртДеко отдолу, гримът не помръдна над 8 часа.
Използвани продукти
От палитрата (Markwins Baked Eyeshadow palette) използвах двата последни цвята най-долу за зелената част, светлия до тях за хайлайтър и бежовия над него за преливане.


Отговор на това предизвикателство от Mirsea:

Вежди: Essence eyebrow stylist set; Essence Lash & Brow gel mascara
Очи: Трио сенки-S-he stylezone 9060(ползвала съм 2те зелени);перлено бяло от палитричка на Miss Sporty 404 For Black Eyes;Дуо сенки(ползвала съм само светлото) на Catrice Absolute Eye Color 010 Mars Attacks;спиралаMaybelline The Colossal Volum’ Express 100% Black

Отговор на това предизвикателство от Mirama:


Следва ден четвърти - синьо