MAC - Myth, Shy girl, Creme Cup, Lustering, Viva Glam Nicki

Снимки и впечатления

   За Viva Glam Nicki има вече отделна публикация, но правих снимките за тази, преди да публикувам предишната и затова присъства и тук. Извинявам се за повторението. 
   Естествено, обичайно за мен, за пореден път наблегнах на светлата и  нюд гама - класическия и най-популярен нюд на MAC - Myth, бледо розово - Creme Cup и светло бежово-прасковено - Shy Girl





   Червилата на МАК се предлагат в няколко различни финиша. От тях имам наблюдения над следните:
 - Matte - най-трайни, но и доста сухи, с изключително силна пигментация и както подсказва името - матов завършек (пробвах Russian Red, което е от тази група, но не се харесах с него и не го купих)
 - Satin - с полу-матов завършек, също невероятно трайни и пигментирани, но не чак толкова изсушаващи, колкото Matte. На мен лично ми харесват най-много от всички останали финиши - От показаните червила в публикацията Satin са Viva Glam Nicki и Myth.
 - Cremesheen - кремообразни, малко по-слабо пигментирани и една идея по-нетрайни от Satin, но отново с добра плътност. Такива са Shy Girl и Creme Cup.
- Lustre - слабо пигментирани и за съжаление, не особено трайни. Все пак са много хидратиращи и придават приятен леко "сиропиран" завършек на устните. Такова е Lustering.

На всички снимки червилата са нанесени на абсолютно "голи" устни. Без молив, без добавен гланц и т.н. (при Myth резултатът от това е абсолютно мъртвешки... с молив и евентуално малко гланц обаче седи наистина разкошно)

mac, lipstick, червило, мак
Myth

mac, lipstick, червило, мак
Shy Girl
mac, lipstick, червило, мак
Creme Cup
mac, lipstick, червило, мак
Lustering




2 коментара

  1. Честито :) Аз обожавам червилата на MAC, не съм намерила до сега друга марка, която да ме грабне толкова много. Имам Creme Cup и е сред най-любимите ми, особено сега не спирам да го нося. Аз съм с много светла кожа, а и устните ми не са особено пигментирани, така че при мен стои малко по-различно, отколкото при теб (от това, което виждам). Можеш да погледнеш и Angel, то е много подобно, но една идея по-тъмно и не толкова бонбонесто.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега като го споменаваш... определено трябва да сложа една снимка на устните ми преди полагане на червило. Така всеки ще може да прецени според пигментацията на неговите собствени, сравнени с моите, дали ще му седи по тъмно, по-светло или по същия начин.
      Иначе наистина са страхотни всичките им червила.
      Нямам търпение да се мушна в магазина за още една партида. Вече мисля да съм малко по-смела в цветовете ;)

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)