02 March 2013

MAC - Myth, Shy girl, Creme Cup, Lustering, Viva Glam Nicki

Снимки и впечатления

   За Viva Glam Nicki има вече отделна публикация, но правих снимките за тази, преди да публикувам предишната и затова присъства и тук. Извинявам се за повторението. 
   Естествено, обичайно за мен, за пореден път наблегнах на светлата и  нюд гама - класическия и най-популярен нюд на MAC - Myth, бледо розово - Creme Cup и светло бежово-прасковено - Shy Girl

   Червилата на МАК се предлагат в няколко различни финиша. От тях имам наблюдения над следните:
 - Matte - най-трайни, но и доста сухи, с изключително силна пигментация и както подсказва името - матов завършек (пробвах Russian Red, което е от тази група, но не се харесах с него и не го купих)
 - Satin - с полу-матов завършек, също невероятно трайни и пигментирани, но не чак толкова изсушаващи, колкото Matte. На мен лично ми харесват най-много от всички останали финиши - От показаните червила в публикацията Satin са Viva Glam Nicki и Myth.
 - Cremesheen - кремообразни, малко по-слабо пигментирани и една идея по-нетрайни от Satin, но отново с добра плътност. Такива са Shy Girl и Creme Cup.
- Lustre - слабо пигментирани и за съжаление, не особено трайни. Все пак са много хидратиращи и придават приятен леко "сиропиран" завършек на устните. Такова е Lustering.

На всички снимки червилата са нанесени на абсолютно "голи" устни. Без молив, без добавен гланц и т.н. (при Myth резултатът от това е абсолютно мъртвешки... с молив и евентуално малко гланц обаче седи наистина разкошно)

mac, lipstick, червило, мак
Myth

mac, lipstick, червило, мак
Shy Girl
mac, lipstick, червило, мак
Creme Cup
mac, lipstick, червило, мак
Lustering