Сенки Moda I-Shine

  Наскоро, съвсем случайно, попаднах на тези сенки в едно квартално магазинче. Примамиха ме блестящите и наситени цветове. Предлаганата гама не е особено богата - 10-12 цвята, но наистина всички са много красив почти металически блясък, с изключение на черното (тук можете да видите грим направен с него), което не е толкова лъскаво. Наистина са подходящи за акцент в грима, но определено биха дошли в повече ако се нанесат на цялото око. Освен, разбира се, ако подобно екстремно лъсване не е търсен ефект.

 
  Добрe пигментирани са, а текстурата им е приятна, леко мазна и доста наподобяваща кремообразни сенки. Подобно на тях, сенките на Мода, най-лесно се нанасят с пръсти или с плоска, не пухкава четка. При полагане с по-рошава четка се ронят, а също е и доста трудно да се вземе достатъчно количество продукт, заради споменатата вече полу-кремообразна текстура. Трайността им е доста добра, но ако са без база отдолу, след 6-7 часа се събират леко в свивката на клепача, което е неприятно. При употребата на база, този проблем е ликвидиран.
  Определено за цената си (3.50лв) са доста добър продукт и си струва да ги пробвате ако харесвате наистина блестящ грим.
Цветовете на закрито и на слънце:
От ляво на дясно номера: 301, 306, 309, 331, 312, 308




Един грим направен с № 301 и №306

8 коментара

  1. Тази публикация е от добрите евтини открития :) Искам да те попитам, а има ли матови сенки на тази марка? Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От тази серия специално, всички са блестящи. Знам, че имат други матови, но не съм попадала на тях никъде. Само съм чела добри отзиви.
      Много добри матови сенки имат FlorMar (единични и в палитри) и Golden Rose (единички в черни кутийки като тези на Мода)

      Изтриване
    2. Обожавам тези на "ФлорМар", но нали знаеш, че винаги търсим нещо ново :) Май тези дни ще трябва да пообиколя, дано да успея да намеря матовите им сенки, много искам да ги тествам :)

      Изтриване
  2. Ще потърся да ги пробвам, определено ми грабнаха окото :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз имах преди време едни керемидено-кафяви от тази серия. Наистина бяха много хубави :)

    ОтговорИзтриване
  4. Имах белите, златистите и тъмно сините. Много наситени блестящи цветове :) Златните ми бяха любимият хайлайтър за под веждите (трябва да се внимава, че лесно се прекалява с наситеността) :) Ще си взема пак

    ОтговорИзтриване
  5. Много полезна публикация! Точно скоро ги гледах и се чудих дали да си купя розовото. :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)