Капчица зелена отрова

  Просто така, без предизвикателство



  Тази публикация няма за цел да е информативна или полезна :)
  Просто преди няколко дни, в малките часове на нощта, реших, че искам да пробвам отровно зелените сенки на FlorMar (№ 007), които си бях купила през деня. 
  Мазнах малко на клепача и доста се разочаровах от това, че са прекалено перлени. Все пак, реших преди да ги изтрия да ги комбинирам с малко тюркоаз (отново Flormar, №009) и нагоре прелях с бежово (Flormar №014).
  Хареса ми как се получи, макар и да не се старах изобщо с оформянето на клепача. Просто исках да видя как би миседяла подобна комбинация от цветове и наистина ми допадна затова реших да направя няколко снимки, които пък изненадващо излязоха с добро качество и затова ми хрумна да ги публикувам. Просто така. Може с течение на времето от такъв тип снимки да направя нещо като рубрика "Експерименти" :)
  


2 коментара

  1. Ммм, напомня ми на Поизън Айви - от някой от Батманите беше, играеше я Ума Търман :) Много яко! А идеята за слайда с грим отстрани е много добра :)

    ОтговорИзтриване
  2. Днес случайно си взех отровно зеленото на Флормар и много ги харесвам. Неоновите не мога да си ги представя върху себе си, дори за ежедневен грим.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)