Нещо ново, нещо синьо... нещо назаем


   Днес отново се издокарах с цветен акцент на долния клепач по една идея, която взех назаем (всъщност най-нахално си откраднах) от Ида.
   За пореден път се убеждавам, че тя има доста повече талант в гримирането и в снимането, защото колкото и да се напъвах, не успях да го докарам толкова добре, нито да уловя реалните цветове.
  Новото в случая са сенките от палитрата на Inglot, които използвах за този грим. Ревю и суочове на всички цветове, които си купих при последното посещение в магазина, ще публикувам утре.
  Синьото на долния клепач е молив на Impala.



  Всъщност, оказва се, че си имаме и нещо старо - абсолютно нежелания, но очевидно постигнат "sepia" ефект на снимките. Това не се дължи на някакъв стремеж да изглеждат състарени, а чисто и просто на фотографската ми некадърност. Аз обаче съм по овнешки тъпо и упорито и не се отказвам в опитите си да заснема "произведенията" си :)))

5 коментара

  1. Много ти отива. Трябва да пробваш и с друг цвят акцент на долния клепач.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)))
      Доста често в последните две седмици съм с такъв грим и пробвах какви ли не цветове - от тъмно лилаво до сигнално зелено. Винаги седи страхотно. Ще пускам снимки при следващи проби :)

      Изтриване
  2. Много добре се е получило, на мен много ми харесват снимките. Благодаря за комплимента, но нищо не си си откраднала- не съм го измислила аз този грим все пак :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да не си го измислила и патентовала, но докато не го видях на теб, изобщо не ми беше и хрумвало да го направя. Виждала съм го из нета в различни вариации, но никога не ме е грабвал особено.

      Изтриване
  3. Това е любимият ми начин на гримиране това лято, макар че днес си харесах едиин малко-по напред в блога ти в тюркоазено и бронзово <3

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)