Споделено от приятел


Десислава и Димитър от Angel Baby

 С Деси и Митко се запознах благодарение на сестра ми, която честичко си пазарува от тях дрешки за малката ми племенница. Много приятно ме изненада колко са мили и сърдечни и какъв уют цари в малкото им магазинче. Последната им смела колекция Heavy Metal Baby толкова ми хареса, че  нямаше как да не я споделя с вас.

1. Кажете няколко думи за себе си.
 Димитър - Учил за космонавт, но станал “най-симпатичният консултант” у нас.
 Десислава – дизайнерът, който не може да рисува и е в състояние да подлуди цялото производство с идеите си.
2. Как избрахте тази професия/хоби? Като колеги в голяма корпорация открихме, че гледаме в една посока и все по-често в обедните почивки мечтаехме да започнем нещо свое, да създадем нещо, което да остане след нас.
 3. Кое е най-трудното в нея/него? Трудна е средата, в която живеем. Би било много по-лесно, ако държавната политика беше ориентирана малко повече по посока стимулиране и подкрепа на малкия бизнес. Въпреки целия негативизъм наоколо, ние се опитваме на територията на Angel Baby да създадем място наситено само с положителни емоции, иска ни се всеки човек, който ни посети да се откъсне от негативната и мрачна среда и да стане част от един позитивен и емоционален свят, какъвто всъщност е света на бебетата.
4. Кое е най-приятното? Всичко е приятно: от една бебешка усмивка, развълнувана баба, на която току що се е родило внуче и идва да сподели новината с нас, до измислянето и осъществяването на всеки най-малък детайл в продуктите ни. Усещането, когато отваряш сутрин очи, че ти предстои поредния ден, в който имаш щастието да сбъдваш мечтата си.
5. Откъде черпите вдъхновение? От най-различни места..От “подхвърлена” идея на клиент, от нашия приятел Алеко, който е на 5г., от “големите” малки компании в детския бизнес. Бебешките продукти са “пропити” с толкова много емоции и усещания, които дават на клиентите чувство за...безопасност, стил, начин на живот, модерност и иновации...има компании, които макар и да не са големи са гениални в създаването на такива продукти – зад тях стои професионализъм, мисъл, история, качество и много сърце...именно тези компании са наш основен източник за вдъхновение и пример за подражание.

6. Как си представяте себе си и работата си след 10 години? Представяме си да се развиваме – но не в смисъла на това да растем, а по-скоро да израстваме и да ставаме все по-добри в това, което правим. Иска ни се да е динамично, различно и емоционално. А най-много ни се иска бебетата на Angel Baby да пораснат пред очите ни.
 7. Пожелайте нещо на читателите. Да са смели да следват мечтите си...независимо колко нелогични и абсурдни изглеждат те за хората около тях.

















Снимките на магазинчето са дело на фотографите от SofiaLive

1 коментар

  1. Ха, тези двамата са ми бивши колеги :D Не съм ги виждала от години. Много хубаво занимание са си намерили. Преди манията ми по гримовете, имах мания по бебешки нещица. Особено количките :D
    Пожелавам им успех!

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)