CATRICE Color Infusion

Longlasting Lip Stain



  За съжаление нищо "longlasting" няма в тези флумастери за устни. Поне не и при мен, с ужасния ми навик да се облизвам и прехапвам устни често. Особено когато това, което съм сложила е толкова вкусно и ароматно. А това няма как да се отрече - този продукт на Catrice ухае невероятно на горски плодове и има приятен сладък вкус. Консистенцията му е течна и съвсем сериозно се замислям, че ако след привършването му го напълня с малко по-концентриран разтворим сок (от типа на Step), няма да се усети никаква разлика от това, което всъщност има в момента вътре.
  Като голям плюс мога да посоча, освен аромата, това, че се нанасят изключително лесно. Буквално сякаш рисувате с маркер.  Седят много естествено защото не са особено силно пигментирани, а завършека е матов и наистина изглежда сякаш устните по рождение са в този цвят и нямат нищо на тях. 

  Недостатък е, че не хидратират изобщо и подчертават всички сухи участъци по устните и изпръхнали кожички, ако има такива. Затова е добре да се използват върху много добре ексфолирани и овлажнени устни, иначе има анти-ефект и вместо по-красиви, устните изглеждат по-зле -напукани и неравномерно оцветени.
   Аз открих, че единствения начин, по който ми харесва да ги нося е като само очертавам устните и съвсем леко запълвам навътре без да ги покривам целите. Така компенсирам неравномерната пигментация по контура на устните си.

Горе - Rose Wood Avenue
Долу - Red &The City

















2 коментара

  1. И аз си взех един нюанс онзи ден, ноне съм особено очарована засега. Най-вече заради липсата на издръжливост, но иначе е интересен продукт :)

    ОтговорИзтриване
  2. Revlon. Това ще ти кажа само. :D Донесоха ми миналата есен revlon just bitten lipstain и е най-страхотното нещо на света. За цяла нощ куфеене и танци манци, пиене, пушене, ми се е наложило 1 път да повторя цвета. Другия страхотен бонус е, че както казах, отворила съм го есента ... още не е изсъхнал. Тия стейнове имат навика да съхнат бързо. А и този, като всеки стейн общо взето изсушава малко устните, но си има балсамче от другата страна.

    Сестра ти ми даде да го пробвам този на Катрис, тъй като този на Revlon май изобщо го няма в България и си търсех алтернатива.. ми... не ми харесаха...

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)