CATRICE Urban Baroque


    Много приятна серия на Catrice, състояща се от сенки, червила, лакове за нокти и озаряваща пудра. Всички са с красиви и ненатрапчиви цветове.
   Днес ще коментирам червилата и пудрата, с които Mirsea беше така добра да ме снабди за няколко дни.
  Червилата са три и са с имена на кралици - Marie Antoinette, Elizabeth и Victoria. Цветовете им са деликатни, близки до натурален нюд (като естествения цвят на устните, а не телесно блед), а консистенцията като на балсам - гладка, блестяща и силно овлажняваща. Пигментацията е средна. Ароматът е отново разкошен и вкусен като червилата от редовната серия на Catrice. За съжаление и тези, като останалите червила на марката не са особено трайни... да не кажа изобщо. Но въпреки това са наистина приятни за носене.
   Мария Антоанета всъщност се оказа почти напълно идентична с друго червило на Catrice, което имам - The Nuder The Better. Възможно е Виктория и Елизабет също да повтарят вече съществуващи цветове, но не съм си поставяла за цел да ги открия.

 Пудрата също е интересен продукт. Изглежда наистина много красиво в опаковката. Идеята ѝ е да озарява лицето и най-хубаво седи нанесена като хайлайтър на скулите. Доста харесвана е от повечето блогърки, а и от сестра ми, но на мен не ми допада особено. За озаряване обичам продукти с перлен ефект, а не с видими частици, а тази пудра има такива. Наистина са много, много ситни, но все пак не е точно това, което търся в подобен продукт. Когато се нанесе малко количество е почти напълно незабележима, което е плюс за през деня, но когато се наслои повече, въпросните частици се забелязват.



C03 Victoria, C02 Elizabeth, C01 Marie Antoinette

Victoria

Elizabeth

Marie Antoinette




















5 коментара

  1. Харесва ми Мария Антоанета. Лимитирана ли е серията? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А конкретно Мария Антоанета е идентична с The Nuder The Better. То е от редовната им серия и го има навсякъде :)

      Изтриване
    2. Много ти благодаря! Ще прежаля хубавата опаковка. :D

      Изтриване
  2. За съжаление е лимитирана и преди малко разбрах, че вече е трудно откриваема. Не е напълно изчерпана, защото преди по-малко от седмица я видях в един от моловете, но явно я няма вече навсякъде.

    ОтговорИзтриване
  3. Може ли повече информация за пудрата?

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)