24 June 2012

Моята тоалетка

  Все по-често ми се случва да ме питат къде държа всичките си гримове... явно създавам впечатление, че имам килограми с такива, но истината е съвсем друга - имам си една малка тоалетчица и за да се събера на нея, съм оптимизирала нещата максимално компактно.
Разбира се, изкушавам се да купувам нови и нови неща, но за да не трупам прекалени излишества, си оставям само любимите, всичко друго подарявам или изхвърлям.
 Ето това на снимките е мястото с всичката ми декоративна козметика (нещата за маникюр, коса и бялата козметика си имат рафт в гардероба и шкаф в банята :)


 Не се смейте на кичозните ми чантички. Като беше само една, не изглеждаше толкова прекалено :)))
В голямата са всичките ми пудри, бронзъри, хайлайтъри, ружове, спирали и изкуствени мигли. Звучи разхвърляно, но за всяка група си има отделение. Под чантичката са палитрата ми на Инглот, ибейските със 120  и с 28 цвята и двете ми, собственоръчно скалъпени от единични сенки, палитри.
Отзад в трите малки чантички са разпределени както следва: фондьотени и бази за грим, червила и гланцове, моливи и очни линии.
 Четките са излижени на показ, а пред тях са двете ми най-често използвани прахообразни пудри. В черната кутийка дремят два бютиблендера. Затворени са защото се оказа, че котката ги намира за особено вкусни и вече изяде един и половина...
Вграденото в огледалото осветление ми е голяма гордост. Изнудих милия ми съпруг да замени стандартното с две LED крушки по 350 лумена бяла светлина... направо вади очи. За да не ми "изгарят" снимките, които правя пред това огледало, се налага за замятам върху лампата едно шалче (фЙешън парцала, върху който снимам продуктите, на които правя ревюта), което малко омекотява светлината.

Това е всичко. Доста разочароващо, нали? Далеч нямам колекциите на чуждестранните блогъри :)