Експерименти с очите на зълва ми

  Днес запълних докрай палитрата си на Inglot. Естествено, първата ми работа беше да тествам поне част от сенките и хванах зълва ми за опитно зайче :)))
Тя си избра две снимки на грим от нета и аз се опитах да ги възпроизведа върху нейните очи. Определено имам нужда от още доста тренировки да гримирам друг човек, а не себе си, но все пак - ето какво се получи.
  Много съжалявам и за това, че подходих към това просто като към експеримент и не сложих база за сенки. В резултат на това и на мазните клепачи, имам някои забележки към крайния резултат, но следващия път ще се постарая повече.
  Все пак, Ани се съгласи да ми бъде модел и друг път, така че ще поправя пропуска :)))












8 коментара

  1. Много красиви очи,справила си се повече от чудесно.Първият грим съм го виждала и мисля,че се е получил много добре.Гримирането на друг човек не е лека работа,тези дни се убедих от опит.

    ОтговорИзтриване
  2. Може аз да съм недоразбрала,но в първия момент от публикацията сметнах,че това са снимки на очите на зълва ти,но много ми приличат на твоите...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина много приличат на моите, но не са :)))

      Изтриване
  3. Станало е супер :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много са хубави! Наистина сякаш са твоите очи, но веждите са различни :д Това второто гримче и аз го имам запаметено и си мислих да го правя :д

    ОтговорИзтриване
  5. И мен веждите ме усъмниха:)Много красиви цветове и според мен са преляти добре,хем са смесени,хем всеки цвят се вижда.Готова гримьорка си:)

    ОтговорИзтриване
  6. Много добре са се получили и двете комбинации:) Но втората ми харесва страшно много

    ОтговорИзтриване
  7. Адри, страхотна си, пак повтарям :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)