03 July 2012

Flormar - Bronzing powder

  Най-сетне дойде ред и на публикацията за най-любимият ми продукт от доста време насам - новата бронзираща пудра на Flormar.
От известно време го коментираме в  Красива мама и доста момичета го пробваха. Всеобщото мнение е, че това е просто прекрасен продукт за тази цена. Кадифена и фина текстура, силна пигментация, нанася се много равномерно и позволява напластяване без да личи и изглежда неестествено... но най-важното от всичко - не седи оранжево като повечето бронзиращи продукти.
  Количеството е огромно - цели 33гр! Това е над 3 пъти повече от стандартна пудра. Цената варира в различните градове и магазини между 11 и 17лв - просто безумна разлика в надценката... не знам докъде ще стигне печалбарството на нашенските магазинери...  Но дори и за 17лв, покупката си струва защото пудрата е конкурентна на далеч по-скъпи такива.
  Цветовете, които аз си взех са BR02 и BR04 (изобщо не знам кога и как ще успея да измажа 66гр, бронзър...). Първият е идеален за контуриране заради пепеливо-розовия си подтон. На моята кожа седи като абсолютно естествена сянка, а не като грим. Нанесен в малко количество с пухкава четка на цялото лице, стопля и освежава тена.
  Вторият не ми допада толкова много като контуриращ продукт, колкото със стандартното си предназначение - създаване на илюзия за 1-5 слънчеви бани (зависи колко се напластява :)
  И двата са абсолютно матови, с много ситни блестящи частички, които обаче се забелязват само при BR04 и то при доста положено количество. Все пак не са натрапчиви, а само деликатно озаряват.
За да добиете ясна представа за размера
сниман до MAC Prep+Prime transperant finishing powder

В блогa на Ида можете да видите нейното ревю за Flormar Bronzing powder BR01 - http://idaandmakeup.blogspot.com/2012/06/flormar-bronzing-powder-face-and-body.html

В блога на Lepidopteria също вече има публикация за този продукт - http://lepidopteria.blogspot.com/2012/07/flormar-bronzing-powder-face-body.html

В My Beauty World също има хубаво ревю - http://attractivestyle.blogspot.com/2012/07/flormar.html#comment-form

Ще се радвам да прочета в коментарите и вашите впечатления, ако сте пробвали тези пудри.
За сенките и червилата на Flormar ще има отделни публикации скоро.