Flormar - Pretty Lip Gloss

  И докато съм още на вълна гланцове - едно кратко ревю на глосовете от серията Pretty на Flormar.
  Сдобих се с 3 цвята с поетичните имена Р804, Р809 и  Р813. Цената - 4,90лв.
  Когато разглеждам даден продукт, първото нещо, което правя е да го подуша. Това направих и с тези гланцове и бързо се уверих, че миришат също толкова неприятно, колкото и тези от старите  колекции на Флормар. Ароматът е сладникаво карамелен, но особен и донякъде химически. Това, по принцип, е достатъчна причина за мен да не си ги купя, но все пак реших да ги пробвам на ръката и да преценя дали да си взема един за обстойно тестване вкъщи.
В крайна сметка, консистенцията и цветът ми допаднаха и си купих Р813. Два часа по-късно се върнах в магазина за да си купя още Р804 и Р809.
   Оказа се, че ароматът е единственият минус за мен. Текстурата, завършекът върху устните и трайността наистина ми харесаха. Лепкави са, но не прекалено и не тежат като други по-плътни гланцове и не изсушават устните.




Р804







Р809



Р813

9 коментара

  1. и трите цвята стоят много хубаво, 13 май-май ми е фаворит и може да си го взема с идеята да го нося с тъмен очен грим :)

    ОтговорИзтриване
  2. Имам Р815 и ми е един от любимите гланцове.

    ОтговорИзтриване
  3. 809 изглежда супер, определено бих го пробвала! И наистина, Флормар са царете на "поетичните" имена, толкова цифри, все едно си в час по математика.. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, имената им са ужасни просто. Инглот са другите математици... Никакво въображение нямат тези хора

      Изтриване
  4. И трите са прекрасни, но 09 е направо невероятен. Ще чакам ревю и за червилата от серията, и тях мисля, че ги хвалеше ти.

    ОтговорИзтриване
  5. Неприятното в случая е,че много от тези чудесни продукти,за които научаваме благодарение на теб,Адри,а и на останалите дами,които като мен ценят качеството са доста често неоткриваеми в плевенските магазини за козметика,които са натъпкани с какво ли не,но не и с това,което му е нужно на човек.Също така забелязвам дразнещата тенденция да спират от производство точно тези продукти,които са най-приемливи и като качество,и като цена.Имаше един страхотен мус на Maybelline,който ми препоръча моя позната.Останах очарована от него,оказа се перфектен за моята склонна към омазняване кожа.Имах шанса само да го пробвам и след като свърши и пожелах да си купя нова опаковка се оказа,че вече не се предлага на пазара :(

    ОтговорИзтриване
  6. Привет,

    Бих искала да попитам къде в София има избор на продукти на Flormar? В една аптека имаха добър избор, но от скоро поддържат само лакове по незнайно каква причина.

    Поздрави,
    Гинка

    ОтговорИзтриване
  7. 813 ми харесва най-много май. Ще го пробвам. :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)