Lancome - Juicy Tubes Melon

   Откакто съм с къса коса, преоткрих любовта си към гланцовете за устни. Бях се отказала напълно от тях, защото тези, които са поне малко трайни, са обикновено доста лепкави. Поради това, всеки по-силен полъх на вятъра беше истинска катастрофа, при която косата ми залепваше за устните и гланцът оставаше по нея.
  Сега подобна опасност няма и започнах да си купувам нови и нови. Повечето заминаваха директно в кофата след 1-2 проби - или бяха много нетрайни, или миришеха неприятно, или частиците в тях седяха грозно на устните, или изсушаваха...
  Най-сетне, при едно случайно посещение в Сефора, минах покрай щанда на Ланком и забелязах прословутите Juicy Tubes. Казвам прословути, защото им се носи име като на едни от най-добрите глосове изобщо. Въпреки малко смущаващата цена (35лв) реших, че ще ми излезе по-изгодно от това да купувам и хвърлям по-евтини. Изборът в момента не беше особено голям и затова взех единствения, в който нямаше частици (много мразя когато са по-едри и си личи, че ги има) - 22 Melon.

   Самото име подсказва и какъв е ароматът - сладък, сочен, зрял пъпеш. Един от любимите ми аромати изобщо. Веднага ми направи впечатление, че ухае наистина на плод и я няма тази химична миризма, която се усеща при други продукти, които се опитват да имитират плодове. Вкус почти няма, усеща се само лека сладост.
Точно този глос, който взех аз, няма цвят върху устните и придава само блясък, което ми допадна защото ще мога да го комбинирам с различни червила. Надявах се на малко по-силно изразен "сиропиран" ефект, но такъв няма. Блясъкът е хубав, но не стъклен.
Текстурата му е много плътна и на устните се усеща едновременно и лепкава, и хлъзгава, но повече първото. Трайността е впечатляваща дори за мен, която си облизвам и прехапвам устните постоянно, а след като успея да го изям, ги усещам много меки и хидратирани, като след балсам, а не глос.



  Като цяло, впечатленията ми са добри, макар и да се надявах на нещо по-специално, след всички хвалебствия. Определено не е продукт, който ме е накарал да възкликна "Уау!" след като го пробвам, но едновременно с това, обединява почти всички добри качества на различните гланцове, които съм ползвала и бих си купила Juicy Tubes отново.
   Ще се радвам много ако ми предложите някой друг от тях за следваща проба. Нещо с лека пигментация или с много ситни частички... Кои са вашите любими Juicy Tubes? А други любими глосове?









7 коментара

  1. Ако искаш пробвай глосовете на Golden Rose от серията Beauty. Върху моите устни стоят наистина доста време и цената им е 6-7лв, но са малко лепкави. Любимият ми цвят е 202 или 203 (така съм го одраскала, че не се познава коя е последната цифра), розов цвят със сребърни частички вътре.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам едни много любими от Body shop :) Тук ги няма в България, но съм се снабдила с достатъчно за поне две години напред :)Казват се Born Lippy и имам с watermelon, passionberry (което дори не съм отворила и бих дарила в помощ на блога ти) и raspberry :)
    Имам и един глос, който никога не съм ползвала. Той ми е от Италия - blueberry & smoothie :) Само кажи как да направим така, че да се сдобиеш с тях :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Под "сдобиеш" имам предвид да "те сдобия аз" :)

      Изтриване
  3. Преди доста години баща ми ми носеше такива гланцове и понеже тогава не носех червила и такива работи, бях много доволна. Сега обаче не мога да прежаля толкова пари, още повече аз много не харесвам Lancome като марка и маркетинга им и отношението към тестването върху животни. Смятам, че на теб ти отива и изглежда много сладко върху устните ти.

    ОтговорИзтриване
  4. Мога да препоръчам на Essence XXXL Nudes lipgloss :) Не е лепкав, съвсем лек цвят, стъклен бляък и много хидратиращи... Имат съвсем леки блестящи частици.

    ОтговорИзтриване
  5. Аз пък имам точно този цвят ( даже в момента съм с него, хаха ) и го обожавам, защото е траен, а и с никой друг гланц не съм постигала такава сиропираност за толкова дълго време, седи разкошно. Имай предвид, че е ужасно икономичен- имам моя от година и изглежда горе- долу като нов, а го нося сигурно 2-3 пъти всяка седмица.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)