08 August 2012

Червила Flormar - ревю и суочове

  От доста време отлагам това ревю и всъщност се радвам, че го направих защото сега мога да споделя по-дълготрайни впечатления от червилата.
  Купих ги първо защото съм фен на марката (за мен е една от най-добрите в този ценови клас) и второ защото цветовете са наистина прелестни. Много интересни, наситени и искрящи.
  Когато ги купувах беше доста по-хладно и безкрайно много ми хареса консистенцията им, но сега, в 35+ градусовите жеги, са се поразмекнали и са станали една идея по-кремообразни отколкото ми се иска, за да се чувствам напълно сигурна, че няма опасност от размазване.
 Важно е да отбележа, че същата съдба сполетя и червилата ми на МАК, а и тези на Максфактор и Лореал, така че определено в жегите е проблема, а не в самата формула на продукта.
  Ароматът... на границата е да ми бъде неприятен, но по-скоро ми допада. За щастие е доста слаб и не се усеща докато са на устните.
  И двата вида червила - и Pretty, и LongWearing са овлажняващи и много приятни за нанасяне, много силно пигментирани, а при температури под 30 градуса и много трайни. Всъщност, поне при мен, Pretty имат значително по-добра трайност от LongWearing, които всъщност претендират да са дълготрайната серия на Flormar.
  Повече приказки са излишни, пристъпвам към снимките. За съжаление, на тях не може да се хване красотата на двата почти неонови цвята - L14 и P323. И за двата съм получавала редовно комплименти защото са наистина много смели и буквално светят върху устните. Единственото друго червило, с което съм събирала толкова погледи е Viva Glam Nicki на MAC :)

Pretty P323Pretty P311
Pretty P319


LongWearing L14
LongWearing L18