Червила Flormar - ревю и суочове

  От доста време отлагам това ревю и всъщност се радвам, че го направих защото сега мога да споделя по-дълготрайни впечатления от червилата.
  Купих ги първо защото съм фен на марката (за мен е една от най-добрите в този ценови клас) и второ защото цветовете са наистина прелестни. Много интересни, наситени и искрящи.
  Когато ги купувах беше доста по-хладно и безкрайно много ми хареса консистенцията им, но сега, в 35+ градусовите жеги, са се поразмекнали и са станали една идея по-кремообразни отколкото ми се иска, за да се чувствам напълно сигурна, че няма опасност от размазване.
 Важно е да отбележа, че същата съдба сполетя и червилата ми на МАК, а и тези на Максфактор и Лореал, така че определено в жегите е проблема, а не в самата формула на продукта.
  Ароматът... на границата е да ми бъде неприятен, но по-скоро ми допада. За щастие е доста слаб и не се усеща докато са на устните.
  И двата вида червила - и Pretty, и LongWearing са овлажняващи и много приятни за нанасяне, много силно пигментирани, а при температури под 30 градуса и много трайни. Всъщност, поне при мен, Pretty имат значително по-добра трайност от LongWearing, които всъщност претендират да са дълготрайната серия на Flormar.
  Повече приказки са излишни, пристъпвам към снимките. За съжаление, на тях не може да се хване красотата на двата почти неонови цвята - L14 и P323. И за двата съм получавала редовно комплименти защото са наистина много смели и буквално светят върху устните. Единственото друго червило, с което съм събирала толкова погледи е Viva Glam Nicki на MAC :)

Pretty P323



Pretty P311
Pretty P319


LongWearing L14
LongWearing L18



7 коментара

  1. Имам един цвят от Pretty. Останах разочарована, защото червилото мирише на химия. Иначе има много интересни цветове, но след този аромат доста се замислих....

    ОтговорИзтриване
  2. Pretty P323 изглежда фантастично! Излизам да го търся.

    ОтговорИзтриване
  3. И мен Р323 ме грабна, но всичките са супер и изглеждат много пигментирани, задължително ще ги изпробвам :))

    ОтговорИзтриване
  4. Любопитна съм останалите момичета от кои магазини за козметика си купуват червилата и сенките на Flormar?Ще съм ви благодарна,включително и на теб,Адри,ако споделите с мен,защото аз се натъквам само на лаковете :( А какви са цените на тези червила?Смятам,че са чудесни и бих искала да си купя:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз ги купувам от три различни магазина. Единият е на ъгъла на " Левски" и " Дондуков". Другият е в подлеза на спортната палата. Третото е аптека на "Иван Асен"

      Изтриване
  5. И аз ги открих днес в мола за 6.50, ама имаха малко цветове и казаха, че скоро ще заредят отново повече цветове и ще си купя някое, а само да те питам нанасяш ли нещо преди или след червилото, защото все едно е гланц това червило, много е хубаво. :)Първите два цвята са страхотни. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нищо друго не слагам освен червилото. Наистина са много гланцирани

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)