21 August 2012

Golden Rose Metalic Eyeliner

  От доста време се канех да си взема 1-2 цвята от металическите очни линии на Golden Rose. Отлагах покупката не за друго, а защото е трудно да се открият из кварталните магазинчета, но при първото си посещение в мола се залепих за щанда и щедро се омазах с всички налични цветове (по мои спомени - общо 12). Определено изборът беше труден, харесах си поне 5, но реших да пробвам за начало най-желаните три - златна №02, тюркоазена №11 и лилава №05.
  Консистенцията е течна, а четката е много фина и гъвкава и е удобна както за много прецизни и тънки, така и за по-широки линии. И трите цвята се нанасят много лесно и са много пигментирани. С едно топване на четката правя плътна линия по дължината на целия клепач. Единствено лилавата има нужда от малко повече продукт за да покрие абсолютно плътно. Трайността им без база, на гол клепач (моят е сух, при мазни клепачи не препоръчвам изобщо употреба "на голо" на каквото и да било) е около 5 часа без никакви поражения и след това започват леко да избледняват на места.
  В комбинация с база и сенки обаче не мърдат поне 10 часа (за толкова ги пробвах, може би щяха да изкарат и повече).
  Ефектът от тях определено е впечатляващ - много блестящ и привличащ вниманието. Със сигурност по-натам ще си взема още 2-3 цвята (сребърна и розова със сигурност) и скоро ще покажа различни комбинации в грим. Хубаво би било ако имаше и матова серия цветни очни линии. Отдавна ми се иска портокалово оранжево, ягодово червено и тревисто зелено и небесно синьо на достъпна цена :)

На изкуствена бяла светлина
На слънчева светлина