Golden Rose Metalic Eyeliner

  От доста време се канех да си взема 1-2 цвята от металическите очни линии на Golden Rose. Отлагах покупката не за друго, а защото е трудно да се открият из кварталните магазинчета, но при първото си посещение в мола се залепих за щанда и щедро се омазах с всички налични цветове (по мои спомени - общо 12). Определено изборът беше труден, харесах си поне 5, но реших да пробвам за начало най-желаните три - златна №02, тюркоазена №11 и лилава №05.
  Консистенцията е течна, а четката е много фина и гъвкава и е удобна както за много прецизни и тънки, така и за по-широки линии. И трите цвята се нанасят много лесно и са много пигментирани. С едно топване на четката правя плътна линия по дължината на целия клепач. Единствено лилавата има нужда от малко повече продукт за да покрие абсолютно плътно. Трайността им без база, на гол клепач (моят е сух, при мазни клепачи не препоръчвам изобщо употреба "на голо" на каквото и да било) е около 5 часа без никакви поражения и след това започват леко да избледняват на места.
  В комбинация с база и сенки обаче не мърдат поне 10 часа (за толкова ги пробвах, може би щяха да изкарат и повече).
  Ефектът от тях определено е впечатляващ - много блестящ и привличащ вниманието. Със сигурност по-натам ще си взема още 2-3 цвята (сребърна и розова със сигурност) и скоро ще покажа различни комбинации в грим. Хубаво би било ако имаше и матова серия цветни очни линии. Отдавна ми се иска портокалово оранжево, ягодово червено и тревисто зелено и небесно синьо на достъпна цена :)

На изкуствена бяла светлина
На слънчева светлина




 

17 коментара

  1. Златната ме грабна,утре ще проверя в близкото ДМ и ако я има си я купувам <3 ..Ех Адри,много ти се радвам на публикациите,само ме зарибяваш с яки продукти :Д :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В ДМ няма ГР :(
      Пробвай в Лили или направо на щанда им в някой мол. Там има най-голям избор.

      Изтриване
  2. Странно. Аз си купих лилавата и въобще не съм доволна. Не издържа и 2 часа на клепача ми (със сух клепач съм). Проверих, че е в срок на годност. Просто не знам какво стана, но след 2 часа нямаше нищо от нея. Това ме спря да си купя и от другите цветове, защото много искам хубава тюркоазена очна линия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кой номер е твоята лилава? Имаше три, затова питам. Моята лилава е една идея по-слабо пигментирана от другите две, но трайността ѝ е същата. Вече 3 пъти я разнасям по цял ден.

      Изтриване
    2. Точно номер 5 е моята. В срок на годност е. Капачката ми е здрава. Може партидата, от която е да не е била читава,защото друго обяснение не виждам. Ще я пратя на път за кофата май. Ще трябва да си търся друга алтернатива за тюркоазена очна линия. Замислям се за elf. Добри отзиви четох от лилавата им. Само трябва да се оправя с поръчката някак.

      Изтриване
    3. Хич не я бави, а я хвърляй. Явно нещо не ѝ е наред. Може да не е била съхранявана правилно или да е отваряна, знам ли...
      От щанд на ГР ли я взе или от магазин?

      Изтриване
    4. Магазин, в който имат дисплей. От там съм си взимала доста неща и това е първото, което ми прави проблем. Както и да е ориентирана е вече очната линия.

      Изтриване
  3. Моите клепачи са мазни.. Тюркоазената издържа цял ден ;) Може би конкретната очна линия не е била ОК :) При мен единственият проблем беше, че ми се счупи капачката, беше пукната и не съм го видяла на щанда и като я отворих и затворих един път и край :(
    Адри, розовата е прекрасна и стои уникално, а на твоите светли очи още по-добре, сигурна съм :)

    ОтговорИзтриване
  4. И аз от срещата насам все си казвам, че ще си взема от тези линии и всеки път като съм по магазините забравям.. Заплесизъм страшен ме е подгонил напоследък, но ще се сетя някой ден :))))

    ОтговорИзтриване
  5. Много искам и аз хубава златна! Жалко, че не мога да се сдобия с ГР, да ги пробвам. Взех си на e.l.f, ама не ми харесва... ще й дам още един шанс и...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дени, нали знаеш, че няма да е никакъв проблем да ти запратим едно кашонче с неща, които се намират по нашите ширини. Направи си списък, пък по-натам ще върнеш жеста :)))

      Изтриване
    2. Мислила съм го, но просто не искам да ангажирам никого с глупостите си :-) Ама така учтиво като предлагаш, може и да се възползвам :Р хихих... За жеста... дори и да не поискам нищо, не е проблем да свърша някоя услуга :-)

      Изтриване
    3. Хаха, това ще ти го припомня при първа възможност, хихи :)
      Но сериозно, ако искаш нещо от тук, хич не се стеснявай. Нищо няма да ни стане от една разходка до пощата :)

      Изтриване
  6. Да Деница,бих казала същото,с удоволствие ще ти помогнем да се снабдиш с някой продукти от нашия край :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :-) Както казах, нямам против да върна услугата :-)

      Изтриване
  7. Страхотни са !Бях на щанда преди 3 дена и гледах като дете в магазин за бонбони.

    ОтговорИзтриване
  8. Имам черната,вече писах преди ревю в блога ми за нея.Изключително доволна съм от нея,наистина наситено черно и издържа доста/без база/.С база още не съм я пробвала,но ревюто ти ме подсети,че трябва и това да направя:)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)