Моята тоалетка - UPDATE

  Преди време пусках публикация със снимки на моята тоалетка и начина, по който съхранявам декоративната си козметика. От тогава мина доста време и доста от нещата са променени и оптимизирани - козметичните чантички са заменени от 3 кутии с по 4 чекмедженца (тези дни ще ходя за още една), а четките са удобно разположени сред малки пластмасови топченца за да не се деформират опирайки се една в друга. Определено така ми е много по-прегледно и подредено и откривам всичко значително по-бързо.

Кутиите са от Джъмбо и струваха по 10лв. Четките са набодени в два "кожени"  моливника, отново от Джъмбо за 3,50лв всеки, а топчетата са всъщност амуниции за еърсофт и не са особено евтини, но аз ги измъкнах най-нахално от запасите на мъжа ми. Подвижното огледало също е от Джъмбо (какво ли няма в тоя магазин) и беше пак малко под 10лв.









21 коментара

  1. Хаха, и аз си купих кутийка от Джъмбо. Мислех, че една ще ми стигне, но имам нужда от още :Д
    Топченцата служат за разделяне на четките ли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, разделят четките за да не им се деформират косъмчетата като се допират една в друга

      Изтриване
  2. Много готино се е получило! И аз му се каня на това Джъмбо все пак за такива цели и др джунджурии ;)

    ОтговорИзтриване
  3. А кутията в която са четките Адри колко струва и от къде е.Предполагам кутиите в който са гримовете са 3,правилно ли виждам?:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четките са в два кожени моливника с по две отделения, отново от Джъмбо. Струваха по 3,50лв, ако не греша.

      Изтриване
  4. Наистина така изглежда по-добре :) Харесва ми и как всяко чекмедженце си има "заглавие" :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм очарована от подредбата) Всичко е прибрано и въпреки това, всичко ти е под ръка!

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубаво се е получило,всичко е много прилежно,но пък и много приятно за окото :)

    ОтговорИзтриване
  7. Кутиите за гримовете как се води в магазина?

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасно изглежда :) Ще крадна и аз идеята :)

    ОтговорИзтриване
  9. Супер е станало, Адри :) От сума време не съм ходила към Джъмбо. И на мен ми трябва някоя и друга кутия, хубаво ме подсети, че там има доста такива неща :)

    ОтговорИзтриване
  10. Огледалото ми е същото, много е удобно заради височината на стойката си :) За тези моливници вече 3 пъти ходя в Джъмбо на България и все ги няма, гледах ги преди няколко месеца и не взех, а сега ме е яд. Тази събота съм планирала пак ходене до там, дано са заредили. Ще се огледам и за кутиите, не бях им обръщала внимание досега, понеже си държа козметиката в контейнера на бюрото, за който пък не мога да намеря хубави разделители.. Супер ти се заформя тоалетката, най завиждам за огледалото :)

    ОтговорИзтриване
  11. Много симпатично изглежда. Да си пренареждам гримовете ми е нещо като "хоби" напоследък и постоянно с това се занимавам. Какво толкова им организирам на две чекмеджета не мога да ти кажа, но все има нещо ново за дооправяне. Намерих си много хубави кутийки, но са доста скъпи, та си купувам по 1,2 всеки месец и не се знае кога ще успея да си взема всички, които ми трябват. Най-голям проблем имам с продуктите за тяло и коса, които са доста високи и се чудя къде да ги пъхам. Ти как се справяш? Лаковете ми за нокти ги държа в една кутия на Glossybox, но взеха нещо да стават прекалено много и не се събират, та скоро ще трябва и с това да се справям.

    ОтговорИзтриване
  12. Nice blog!!! would you like follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you! Your blog is wonderful. I'm follow you now :)
      I want to ask you - can you read my blog with Google translate? I know that the translation is very bad with Google and there are a lot of nonsence, but generally... is it readable?

      Изтриване
  13. Страхотна идея и страхотен блог следя го с удоволствие ^^

    ОтговорИзтриване
  14. Zdravei! Sred 4etkite ti zabelqzah edna , koqto ot dosta vreme tarsq, no ne moga da namerq. Stava vapros za 4etkata,koqto prili4a na 4etka za pudra no varha na kosam4etata sa izravneni i taka tq izglejda ploska. Iskam da popitam ot kade q vse, kakva marka e i nai-vajnoto kolko struva, za6toto v neta sam sre6tala samo takiva ot porqdaka na 60-80 lv. Blagodarq predvaritelno :)

    ОтговорИзтриване
  15. P.S Do kolkoto znam s neq prefectno se nanasq fon dio ten. Ti za sa6tata cel li q izpolzva6 ili za drugo prilojenie. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четката е F80 на Sigma. Използвам я именно за фон дьо тен и това е най-любимата ми четка изобщо :)
      Поръчах я от сайта на Sigma - http://www.sigmabeauty.com/Sigma_Flat_Top_Synthetic_Kabuki_F_80_p/f80.htm

      Тази четка е много сходна също - http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Finish-Perfected-Stippling-Brush/41373 (продава се и в България, но на доста по-висока цена - около 35лв)

      Тази също е много хубава - http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/brushes/powder-brush/invt/84003/

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)