01 August 2012

Мария от Womanberry

   Днес на гости ми беше Мария. С нея сме приятелки от дълги години, а от скоро споделяме и общ интерес - водим блогове за козметика и красота. Повечето от вас сигурно вече са попадали на нейния сайт - Womanberry.
  Разбира се, възползвах се максимално от присъствието ѝ и си поиграх с красивото ѝ лице. Направих два грима - шантав вечерен и неутрален ежедневен. За съжаление, нямах фон дьо тен с цвят близък до нейната кожа и се опитах да нагодя нещата колкото мога с ВВ крем и различни пудри. Резултатът не е перфектен, но докато не започна да изкарвам пари от грим не мисля да инвестирам в палитра с фон дьо тени и често ще виждате в блога снимки на призрачни лица закачени на мургави тела :)))


ПРОДУКТИ:
Първият грим е направен със сенки на Inglot - № 103R (жълта дъга), № Pearl 403 (златисто) № Matte 332 (синьо), № Pearl 395 ( перлен нюд) и № DS 498 (графитено)
Вторият грим е със сенки на Flormar - № 025 (матово бяло), № 014 (бежово със златист оттенък), № 010 (тъмно студено кафяво)
Спиралата е Maybelline Colossal, а очната линия - гел на Essence
Лицето е гримирано с Missha Perfect cover #21, Golden Rose Pressed Powder № 110 Soft Caramel, Flormar Bronzing powder # BR04