Мария от Womanberry

   Днес на гости ми беше Мария. С нея сме приятелки от дълги години, а от скоро споделяме и общ интерес - водим блогове за козметика и красота. Повечето от вас сигурно вече са попадали на нейния сайт - Womanberry.
  Разбира се, възползвах се максимално от присъствието ѝ и си поиграх с красивото ѝ лице. Направих два грима - шантав вечерен и неутрален ежедневен. За съжаление, нямах фон дьо тен с цвят близък до нейната кожа и се опитах да нагодя нещата колкото мога с ВВ крем и различни пудри. Резултатът не е перфектен, но докато не започна да изкарвам пари от грим не мисля да инвестирам в палитра с фон дьо тени и често ще виждате в блога снимки на призрачни лица закачени на мургави тела :)))


























ПРОДУКТИ:
Първият грим е направен със сенки на Inglot - № 103R (жълта дъга), № Pearl 403 (златисто) № Matte 332 (синьо), № Pearl 395 ( перлен нюд) и № DS 498 (графитено)
Вторият грим е със сенки на Flormar - № 025 (матово бяло), № 014 (бежово със златист оттенък), № 010 (тъмно студено кафяво)
Спиралата е Maybelline Colossal, а очната линия - гел на Essence
Лицето е гримирано с Missha Perfect cover #21, Golden Rose Pressed Powder № 110 Soft Caramel, Flormar Bronzing powder # BR04

7 коментара

  1. И двата варианта са супер, но неутралният е просто върхът!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен са ми слабост този тип неутрални и естествени визии. Колкото и да обичам да експериментирам с цветовете и да правя най-различни ексцентрични комбинации, навън никога не излизам с крещящ грим. Винаги залагам на бежови, кафяви и сиви тонове :)

      Изтриване
  2. За мен беше удоволствие :))) Адри, просто си страхотна :))))) Очаквай ме скоро пак, нооо този път достатъчно тренирана, за да "омажа" и теб :***

    ОтговорИзтриване
  3. Адри, там е работата, че трябва да инвестираш първо, за да започнеш да изкарваш пари от грим :Р Не е нужно да си взимаш цяла палитра от ФДТ, достатъчни са 2 цвята- светъл и тъмен, които да миксираш и да правиш цвета, който искаш. Кремообразните ФДТ на Криолан са супер подходящи и не са скъпи. А лицето на снимка излиза ммммммм...супер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мен лично подтоновете ме притесняват. Трябва да взема светъл и тъмен с розов подтон, светъл и тъмен с жълт подтон... а реално не съм професионален гримьор за да си сложа някъде обява, че гримирам срещу определена сума. Знам ли, ще видим как ще действам

      Изтриване
    2. Ако стигна до там обаче, категорично на теб ще разчитам за напътствия :)))

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)