Вишневи устни

   Напоследък усилено се лансират тъмно червените устни. Цветовете минават през сливово, вишнево и стигат дори до патладжаново. Естествено, нямаше как да остана по-назад и реших да си взема някое бюджетно червило в подобен нюанс за да проверя дали ще се възприема. Спрях се на Golden Rose № 124.

За лицето съм използвала ФДТ Bourjois Flower Perfection (на снимки определено изглежда по-добре от така любимите ми ВВ кремове), бронзираща пудра Flormar BR02 за контуриране и Golden Rose Teracotta Blush №07 като хайлайтър.
На очите съм с Maybelline Color Tattoo - Permanent Taupe в сгъвката на клепача и Maybelline Color Tatto - Timeless Black като очна линия. Спиралата отново е на Maybelline - Collossal.







11 коментара

  1. Eхааа... много ти отива! Черните сенки на мейбълин възможно ли е да заместят гелообразна очна линия успешно? Как са по отношение на издръжливостта и наситеността?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Черните сенки съвсем успешно могат да заместят очна линия. Малко по-слабо пигментирани са от гел линията на Есенс, но с нанасяне на по-плътен слой се получава достатъчно наситен черен цвят. Самата консистенция е по-плътна и гъста и може би ще е странна за някого, който е свикнал с по-течни продукти, но на мен ми допадат. Иначе като сенки са страхотни. Много трайни, позволяват наслагване без да седят на петна или да се събират, чудесни са като основа на много тъмен грим

      Изтриване
    2. Благодаря за бързия отговор! На снимките изглеждаш като холивудска звезда!

      Изтриване
  2. Наистина,много ти отива червеното :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно! А кожата ти е абсолютно перфектна! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Изглеждаш божествено! :)) Обожавам червила в тъмни цветове ^^ :))

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна си наистина!би ли споделила какъв крем за лице използваш.мерси

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря :)))
      От известно време използвам нощен крем от серията Regenerist на Olay, а през деня използвам серум от същата серия и върху него BB крем Face it на The Face Shop. Определено много добре ми се отразява тази комбинация и ннямам намерение да я сменям скоро. Лошото в случая е, че нито едно от трите не се предлага в БГ и си ги поръчвам от Ebay.

      Изтриване
  7. Малко късно коментирам, но много михареса цвета на червилото! И на хубавата ти, бяла кожа стои просто страхотно :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)