02 February 2013

OPI Stay The Night - Liquid Sand

Съвсем наскоро OPI пуснаха революционен тип лакове, които наричат "Течен пясък" съвсем основателно. Нанесени върху нокти наистина изглеждат като пясък.
Въпреки не особено красивите снимки в нета, любопитството ми надделя и реших да се сдобия с един от тези нови лакове. Избрах малко диаболичния Stay The Night - черно с блестящи червени частички. За мен е абсолютна мистерия как този лак може да е от колекцията посветена на Марая Кери. Тя е толкова нежна, с лолитско излъчване, а този лак, лично аз, по-скоро си го представям на ноктите на Лейди Гага или Мерилин Менсън...

Когато за пръв път отвотих шишенцето на лака се изненадах. Очаквах самия той да е с по-гъста и зърниста текстура, а той се оказа като почти обикновен течен лак с червен глитър. Покри плътно на два не много тънки слоя. Когато го нанесох определено не ми хареса ефекта. Изглеждаше като нещо пресечено. Дори и когато изглеждаше напълно изсъхнал, все още имаше не особено красив вид. Истинският му ефект се прояви чак след около 30-40 минути.

Абсолютно влюбена съм в този лак! Всеки ден, в който го нося на ноктите си, получавам поне по 4-5 комплимента от познати и непознати. Всеки иска да го види, да го пипне... вече поръчах второ шишенце.

Предполагам, че е излишно да казвам, че на снимка не се хваща и 1/10 от красотата му. Разкошният блясък на червените частички не се хваща от обектива. Изглежда грубо и недодялано, а всъщност е толкова красив. Като застиваща лава или разтопен асфалт наръсен с рубини... Трябва да го видите на живо, за да ме разберете, но ето все пак няколко снимки на моите нокти.