Feb 2, 2013

OPI Stay The Night - Liquid Sand

Съвсем наскоро OPI пуснаха революционен тип лакове, които наричат "Течен пясък" съвсем основателно. Нанесени върху нокти наистина изглеждат като пясък.
Въпреки не особено красивите снимки в нета, любопитството ми надделя и реших да се сдобия с един от тези нови лакове. Избрах малко диаболичния Stay The Night - черно с блестящи червени частички. За мен е абсолютна мистерия как този лак може да е от колекцията посветена на Марая Кери. Тя е толкова нежна, с лолитско излъчване, а този лак, лично аз, по-скоро си го представям на ноктите на Лейди Гага или Мерилин Менсън...

Когато за пръв път отвотих шишенцето на лака се изненадах. Очаквах самия той да е с по-гъста и зърниста текстура, а той се оказа като почти обикновен течен лак с червен глитър. Покри плътно на два не много тънки слоя. Когато го нанесох определено не ми хареса ефекта. Изглеждаше като нещо пресечено. Дори и когато изглеждаше напълно изсъхнал, все още имаше не особено красив вид. Истинският му ефект се прояви чак след около 30-40 минути.

Абсолютно влюбена съм в този лак! Всеки ден, в който го нося на ноктите си, получавам поне по 4-5 комплимента от познати и непознати. Всеки иска да го види, да го пипне... вече поръчах второ шишенце.

Предполагам, че е излишно да казвам, че на снимка не се хваща и 1/10 от красотата му. Разкошният блясък на червените частички не се хваща от обектива. Изглежда грубо и недодялано, а всъщност е толкова красив. Като застиваща лава или разтопен асфалт наръсен с рубини... Трябва да го видите на живо, за да ме разберете, но ето все пак няколко снимки на моите нокти.10 коментара:

 1. Аз все още удържам да не го поръчам, но не знам докога ... с тая вашата пропаганда ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Маришка, ще се удържаш докато не го видиш на живо. Тогава ще се предадеш скоропостижно и ще се чудиш защо ли си се бавила толкова дълго :)

   Delete
 2. Страхотен е! <3 И аз обмислям покупката му.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Невероятен е! Чакам го с голямо нетърпение!

  ReplyDelete
 5. Изглежда страхотно. Има ли го в Бг или трябва по интернет да се поръчва? Напоследък хич не ми се занимава с интернет пазаруване, след нервите, които изхабих с една поръчка през декември.

  ReplyDelete
 6. Невероятен е! Но не намирам от къде може да се поръча...малко помощ?

  ReplyDelete
 7. Страхотен е наистина!И аз искам да знам как мога да се сдобия с него :)

  ReplyDelete
 8. на първата и втората снимка комбинацията е мноого добра. кой е лака от 1вата и 2 рата снимка в комбинация с опи?

  ReplyDelete

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)