OPI Stay The Night - Liquid Sand

Съвсем наскоро OPI пуснаха революционен тип лакове, които наричат "Течен пясък" съвсем основателно. Нанесени върху нокти наистина изглеждат като пясък.
Въпреки не особено красивите снимки в нета, любопитството ми надделя и реших да се сдобия с един от тези нови лакове. Избрах малко диаболичния Stay The Night - черно с блестящи червени частички. За мен е абсолютна мистерия как този лак може да е от колекцията посветена на Марая Кери. Тя е толкова нежна, с лолитско излъчване, а този лак, лично аз, по-скоро си го представям на ноктите на Лейди Гага или Мерилин Менсън...

Когато за пръв път отвотих шишенцето на лака се изненадах. Очаквах самия той да е с по-гъста и зърниста текстура, а той се оказа като почти обикновен течен лак с червен глитър. Покри плътно на два не много тънки слоя. Когато го нанесох определено не ми хареса ефекта. Изглеждаше като нещо пресечено. Дори и когато изглеждаше напълно изсъхнал, все още имаше не особено красив вид. Истинският му ефект се прояви чак след около 30-40 минути.

Абсолютно влюбена съм в този лак! Всеки ден, в който го нося на ноктите си, получавам поне по 4-5 комплимента от познати и непознати. Всеки иска да го види, да го пипне... вече поръчах второ шишенце.

Предполагам, че е излишно да казвам, че на снимка не се хваща и 1/10 от красотата му. Разкошният блясък на червените частички не се хваща от обектива. Изглежда грубо и недодялано, а всъщност е толкова красив. Като застиваща лава или разтопен асфалт наръсен с рубини... Трябва да го видите на живо, за да ме разберете, но ето все пак няколко снимки на моите нокти.







10 коментара

  1. Аз все още удържам да не го поръчам, но не знам докога ... с тая вашата пропаганда ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маришка, ще се удържаш докато не го видиш на живо. Тогава ще се предадеш скоропостижно и ще се чудиш защо ли си се бавила толкова дълго :)

      Изтриване
  2. Страхотен е! <3 И аз обмислям покупката му.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Невероятен е! Чакам го с голямо нетърпение!

    ОтговорИзтриване
  5. Изглежда страхотно. Има ли го в Бг или трябва по интернет да се поръчва? Напоследък хич не ми се занимава с интернет пазаруване, след нервите, които изхабих с една поръчка през декември.

    ОтговорИзтриване
  6. Невероятен е! Но не намирам от къде може да се поръча...малко помощ?

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен е наистина!И аз искам да знам как мога да се сдобия с него :)

    ОтговорИзтриване
  8. на първата и втората снимка комбинацията е мноого добра. кой е лака от 1вата и 2 рата снимка в комбинация с опи?

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)