YSL Rouge Volupte №1 Nude Beige

Очакват ме безброй продукти за ревюта, купени много по-отдавна, но просто нямам търпение да пиша за тази малка прелест - червилото на Yves Saint Laurent. Абсолютно откровено и без бой си признавам, че почти единствената причина да го искам е гилзата. Златна, блестяща, тежка, луксозна... определено така трябва да изглежда опаковката на един продукт, за който бих дала толкова пари (56лв в България. Аз го поръчах от Feelunique и ми излезе малко по-евтино). Определено не само гилзата създава усещане за лукс. Самото червило също е прекрасно. С много деликатен и едва доловим аромат на пъпеш и нежна текстура, която се маже като масло и оставя устните меки и гладки. Цветът също е прекрасен. За мен е съвършен нюанс, който седи изключително естествено, без да е прекалено светъл, нито прекалено бежов или прекалено розов. Всичко е точно премерено. Името на червилото Nude Beige в действителност не отговаря много на действителността, което е видно от снимките  - нюансът определено по-скоро може да се определи като розов, отколкото като бежов.
Разбира се, нищо не е съвършено. Това се отнася и за това съкровище. Недостатъкът му за мен е само един, но доста съществен - ниската трайност. Това е нещо, което е съвсем нормално да се очаква от "мазните" и балсамести червила, каквото е това, но не крия, че се надявах на малко повече издръжливост. Върху моите устни (които рядко търпят каквото и да било червило) издържа около час. За сравнение, Chanel Rouge Coco Shine може да се похвали само с половината от това постижение при мен.













6 коментара

  1. Страхотно червило :) Прекрасен нюанс си избрала :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва, Адри. Благодаря ти, че сподели с нас тази красота, надявам се да се сдобия и аз с нещичко от тях в скоро време. В момента използвам на YSL Touche Eclat и имах почти нищожни очаквания, защото бях чела какви ли не ужасни ревю-та, но толкова много ми хареса :( Сега трябва да давам по 30-40 евро, за да си го купувам отново.
    Между другото това червило (поне на снимката) ми напомня на Creme Cup на MAC, имат ли нещо общо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Приличат си, да, но YSL седи някак по-естествено и не толкова студено розово като Creme Cup. Ще направя суоч и на двете едно до друго малко по-късно :)

      Изтриване
  3. Адри, абсолютно същия цвят постигам с Golden Rose 2000 № 143. Много го харесвам, уникален цвят на цена 3 лв.

    ОтговорИзтриване
  4. Това е просто уникално червило. Именно цвета, който искам и аз, но все още се колебая.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)