25 March 2013

Max Factor Clump Defy

Повечето от вас знаят, че съм дългогодишен фен на спиралите на Max Factor и никога не оставах без една опаковка Masterpiece, независимо колко и какви други спирали имам в дадения момент. Следващата ми и още по-голяма любов беше Eye Brightening и съвсем естествено е да не пропусна и поредната новоизлязла спирала на марката - Clump Defy. Тя е от семейството на Fals Lash Effect, но с нова извита четка.Формулата на самия продукт е много сходна с тази на False Lash Effect - нито твърде суха, нито прекалено водниста, а новата четка определено ми е по-удобна за работа от класическата, която доста ми спластяваше миглите.
Използвам спиралата ежедневно вече близо две седмици и до момента качествата ѝ не са се променили. Няма ронене, нито слепване, нито става на бучки по миглите като някои други спирали след по-продължителна употреба.Равносметка: Чудесна ежедневна спирала, която подрежда добре миглите, без да им придава твърде драматичен вид и да напластява продукт.
Все пак, за мен тотален фаворит остава Eye Brightening (съвсем скоро очаквайте ревю на трите ми най-любими спирали от висок, среден и нисък ценови клас, сред които е Eye Brightening)