Max Factor Clump Defy

Повечето от вас знаят, че съм дългогодишен фен на спиралите на Max Factor и никога не оставах без една опаковка Masterpiece, независимо колко и какви други спирали имам в дадения момент. Следващата ми и още по-голяма любов беше Eye Brightening и съвсем естествено е да не пропусна и поредната новоизлязла спирала на марката - Clump Defy. Тя е от семейството на Fals Lash Effect, но с нова извита четка.



Формулата на самия продукт е много сходна с тази на False Lash Effect - нито твърде суха, нито прекалено водниста, а новата четка определено ми е по-удобна за работа от класическата, която доста ми спластяваше миглите.
Използвам спиралата ежедневно вече близо две седмици и до момента качествата ѝ не са се променили. Няма ронене, нито слепване, нито става на бучки по миглите като някои други спирали след по-продължителна употреба.



Равносметка: Чудесна ежедневна спирала, която подрежда добре миглите, без да им придава твърде драматичен вид и да напластява продукт.
Все пак, за мен тотален фаворит остава Eye Brightening (съвсем скоро очаквайте ревю на трите ми най-любими спирали от висок, среден и нисък ценови клас, сред които е Eye Brightening)

2 коментара

  1. Адри, с твоите мигли, каквато и спирала да сложищ, ще ти стои страхотно :) С това извиване миглите наистина изглеждат много добре. Ще трябва и аз да се разтърся за такава процедура :)

    ОтговорИзтриване
  2. Адри,скоро си мислех да ти пиша за "невероятното" си откритие на Eye Brightening,ама съм закъсняла както винаги :)) Наистина е страхотна и след толкова търсене се радвам,че попаднах точно на нея в крайна сметка.Следващата,която исках да пробвам е точно тази от ревюто,но като че ли тя няма да ми допадне толкова с оглед на това,че само подрежда миглите...Благодаря ти,че си я представила тук!Lussy

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)