Mar 7, 2013

Първата кутия Prettybox - Снимки

Prettybox е нещо, което до момента не е правено в България, но в чужбина вече се радва на голяма популярност.
Това е кутия, която получавате всеки месец срещу абонамент, без да знаете какво има вътре. Единствената информация е, че ще бъдат 5 различни козметични продукта.
Естествено, най-приятното от всичко е всъщност елементът на нетърпеливо очакване и изненада.
Аз самата се радвах като малко дете на позвъняването на куриера и едвам имах търпението да направя снимките за вас, преди да разровя добре съдържанието. Определено присъстващите марки този месец са доста интересни и с удоволствие ще тествам продуктите и ще напиша ревюта за тях. За начало мога да кажа, че прасковеният руж и балсамът за устни са ми фаворити, а лосионът против акне вече влезе в действие в битката ми с една упорита пъпка, която тероризира огледалото ми вече няколко дни.

За следващата кутия можете да се абонирате на Facebook страницата на Prettybox.16 коментара:

 1. Определено не ме грабнаха, не бих повторила...

  ReplyDelete
 2. колко е абонамента за месец?

  ReplyDelete
 3. Аз съм разочарована...

  ReplyDelete
 4. И аз съм разочарована.

  ReplyDelete
 5. Продуктите може да са хубави, но за един балсам за устни 25 лв. са множко...

  ReplyDelete
 6. Много слабо! А тази трябваше да им е най-силната кутия...

  ReplyDelete
 7. Категорично пропускам #2, а и всяка следваща докато не видя продукти, които да привлекат вниманието ми. Разочарована съм от първата. Като за първа, можеше да вложат повече изобретателност. Да не говорим за момента с първите 20 - допълнителен подарък, но по-скъпа кутия ...

  ReplyDelete
 8. На мен пък ми хареса кутията. Нито един от тези 5 продукта не бих пробвала сама, за някои даже не бях чувала. Нямам търпение да ги тествам и определено ще си поръчам априлската кутия. (:

  ReplyDelete
 9. На мнението на повечето съм! Толкова чаках и малко се разочаровах. Смятам,че като за първа кутия, трябваше да се постараят повече. А сега още в началото отказаха доста хора!

  ReplyDelete
 10. Нали идеята е да има 5 различни продукта а аз видях 3 еднакви

  ReplyDelete
 11. Аз не я поръчах защото исках да видя как ще започнат с първата кутия. Определено няма да поръчам априлската. цената е прекалено висока за няколко мостри...

  ReplyDelete
 12. Уви, и аз останах разочарована от първата кутия. Единственият продукт, който привлече вниманието ми, е балсамът на Figs & Rouge, но пък само той не може да оправдае стойността на кутията. Не очаквах да има тестери като базата на Инглот, каквито раздават при всяко едно посещение в магазина, а само продукти в мини-размер. Да не говорим за недоразумението продукт за акнеична кожа, който е строго специфичен и може да се използва само от определена група хора.

  ReplyDelete
 13. И аз съм разочарована

  ReplyDelete
 14. Още не съм си получила кутията, но ако можех бих в върнала след видяното и прочетеното днес :( Разочарована съм и се ядосвам, че хвърлих пари на вятъра. Че то по-добре да си поръчвам Глосибокс и с пътните разходи пак ще ми е по-интересна и полезна. Следващата определено няма да я поръчам, дори да е по-добра от тази, ще изчакам малко, но засега им пиша голям минус, много лошо стартираха.

  ReplyDelete
 15. Честно казано за 25 лева могат да се закупят доста по-полезни и готини неща от магазините,говоря като цяло за козметика.
  Бих казала хубава работа ,ама българска.

  ReplyDelete
 16. Аз също съм много разочарована, не смятам да я взимам, вместо да я получа на посочения от мен адрес на куриер, тя е изпратена до централния офис в Пловдив, който е на края на града. Пари за такси и за тези продукти не давам. Доста ще си помисля, преди да поръчам пак няой ден.

  ReplyDelete

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)