Първата кутия Prettybox - Снимки

Prettybox е нещо, което до момента не е правено в България, но в чужбина вече се радва на голяма популярност.
Това е кутия, която получавате всеки месец срещу абонамент, без да знаете какво има вътре. Единствената информация е, че ще бъдат 5 различни козметични продукта.
Естествено, най-приятното от всичко е всъщност елементът на нетърпеливо очакване и изненада.
Аз самата се радвах като малко дете на позвъняването на куриера и едвам имах търпението да направя снимките за вас, преди да разровя добре съдържанието. Определено присъстващите марки този месец са доста интересни и с удоволствие ще тествам продуктите и ще напиша ревюта за тях. За начало мога да кажа, че прасковеният руж и балсамът за устни са ми фаворити, а лосионът против акне вече влезе в действие в битката ми с една упорита пъпка, която тероризира огледалото ми вече няколко дни.

За следващата кутия можете да се абонирате на Facebook страницата на Prettybox.







16 коментара

  1. Определено не ме грабнаха, не бих повторила...

    ОтговорИзтриване
  2. колко е абонамента за месец?

    ОтговорИзтриване
  3. И аз съм разочарована.

    ОтговорИзтриване
  4. Продуктите може да са хубави, но за един балсам за устни 25 лв. са множко...

    ОтговорИзтриване
  5. Много слабо! А тази трябваше да им е най-силната кутия...

    ОтговорИзтриване
  6. Категорично пропускам #2, а и всяка следваща докато не видя продукти, които да привлекат вниманието ми. Разочарована съм от първата. Като за първа, можеше да вложат повече изобретателност. Да не говорим за момента с първите 20 - допълнителен подарък, но по-скъпа кутия ...

    ОтговорИзтриване
  7. На мен пък ми хареса кутията. Нито един от тези 5 продукта не бих пробвала сама, за някои даже не бях чувала. Нямам търпение да ги тествам и определено ще си поръчам априлската кутия. (:

    ОтговорИзтриване
  8. На мнението на повечето съм! Толкова чаках и малко се разочаровах. Смятам,че като за първа кутия, трябваше да се постараят повече. А сега още в началото отказаха доста хора!

    ОтговорИзтриване
  9. Нали идеята е да има 5 различни продукта а аз видях 3 еднакви

    ОтговорИзтриване
  10. Аз не я поръчах защото исках да видя как ще започнат с първата кутия. Определено няма да поръчам априлската. цената е прекалено висока за няколко мостри...

    ОтговорИзтриване
  11. Уви, и аз останах разочарована от първата кутия. Единственият продукт, който привлече вниманието ми, е балсамът на Figs & Rouge, но пък само той не може да оправдае стойността на кутията. Не очаквах да има тестери като базата на Инглот, каквито раздават при всяко едно посещение в магазина, а само продукти в мини-размер. Да не говорим за недоразумението продукт за акнеична кожа, който е строго специфичен и може да се използва само от определена група хора.

    ОтговорИзтриване
  12. Още не съм си получила кутията, но ако можех бих в върнала след видяното и прочетеното днес :( Разочарована съм и се ядосвам, че хвърлих пари на вятъра. Че то по-добре да си поръчвам Глосибокс и с пътните разходи пак ще ми е по-интересна и полезна. Следващата определено няма да я поръчам, дори да е по-добра от тази, ще изчакам малко, но засега им пиша голям минус, много лошо стартираха.

    ОтговорИзтриване
  13. Честно казано за 25 лева могат да се закупят доста по-полезни и готини неща от магазините,говоря като цяло за козметика.
    Бих казала хубава работа ,ама българска.

    ОтговорИзтриване
  14. Аз също съм много разочарована, не смятам да я взимам, вместо да я получа на посочения от мен адрес на куриер, тя е изпратена до централния офис в Пловдив, който е на края на града. Пари за такси и за тези продукти не давам. Доста ще си помисля, преди да поръчам пак няой ден.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)