Lancome Hydra Zen Nuit




Днешната публикация е в памет на любимият ми хидратиращ крем за лице, който днес се спомина в името на блога (да се разбира – строших го на сол на пода, докато го снимах). Макар и все още да скърбя за свидната жертва, реших, че това е най-удачният момент да пусна ревюто, иначе може изобщо да не види бял свят.


Опаковка: Красив стъклен, тежък… и чуплив буркан.
Текстура: Много фин, лесен за нанасяне и не много мазен крем. На моята суха и дехидратирана кожа попива напълно за минута.
Аромат: Съвсем деликатен и нежен флорално пудрен аромат.
Ефект: Моментална хидратация, освежаване на кожата, изравняване на тена и успокояване на зачервявания и раздразнения.
Цена: 118 лв.
Количество: 50 мл.
Общи впечатления: Както написах и в увода, Hydra Zen е (беше) любимият ми хидратиращ крем и това не е случайно. Ползвам го всяка вечер (а честичко и сутрин) от близо 5 месеца и мога да кажа, че кожата ми от години не е изглеждала така свежа и здрава. Кремът няма анти ейдж функция, но добре хидратираната кожа винаги има по-млад и отпочинал вид, а с този крем разликата беше очевидна. Тенът ми е много по-равномерен и не така сивкав като преди. Наистина добър продукт, който препоръчвам с две ръце, въпреки соленичката му цена. Струва си.

И тук е мястото да изкажа специални благодарности на прекрасната Ел, която ми го препоръча преди няколко месеца. Радвам се, че ѝ се доверих.
Чувствителните хора със слаби нерви да не гледат следващата снимка…

1 коментар

  1. Марката Lancome предлага както страхотна козметика, така и страхотна парфюмерия. Hydra Zen е невероятен крем, лично аз съм го ползвала и съм много доволна от него. :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)