Revitalash – преди и след


Преди месец и половина получих предложение от представителството на Revitalash в България да ми изпратят 1 мл. мостра на продукта, която да тествам и да напиша ревю в блога си. Доста пъти бях попадала на изумителни снимки “Преди” и “След” из интернет пространството и винаги се подсмихвах снизходително под мустак: “Пфф, Фотошоп!”. Въпреки, че съм Тома Неверни, все пак любопитството ми надделя и реших да приема мострата.

Започнах да нанасям всяка вечер Revitalash както е описано – на почистени очи, върху кожата в основата на миглите, максимално близо до тях. Апликаторът наподобява много фина четка за очна линия и е доста удобен, а също така и дозира добре продукта. Няма опасност да вземе твърде много и да капне в окото, например.


През първите три седмици не видях абсолютно никаква разлика във вида и състоянието на миглите ми, което, естествено, беше повод за злорадство от моя страна – “Ето, права бях! Чист Фотошоп…”.
През четвъртата седмица обаче… буквално за няколко дни забелязах драстична промяна. Първоначално само отделни мигли стърчаха над останалите, а в последствие се изравниха. Снимките са достатъчно показателни.
Преди

След

Преди

След



На снимките няма спирала, не е използвана миглоизвивачка и миглите не са подлагани на трайно извиване повече от 3 месеца.
Признавам си, вече ще гледам с друго око (буквално )на рекламираните като иновативни и чудодейни продукти. Оказа се, че има реална вероятност те наистина да действат. Сериозно се замислям да пробвам и други продукти на марката.



Цена: 120 лв./189 лв.
Количество: 2 мл./3,5 мл.

*Продуктът ми е предоставен за проба от Revitalash България.

2 коментара

  1. Привет! Какво ще рече трайно извиване на миглите? Аз също ползвам ревиталаш, но ефект за сега няма:(.
    Катерина

    ОтговорИзтриване
  2. Привет! Какво ще рече трайно извиване на миглите? Аз също ползвам ревиталаш, но ефект за сега няма:(.
    Катерина

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)