Rhamnia Bynata



Днес ще ви запозная с една българска марка, която допреди два месеца не бях чувала, но напоследък срещам името ѝ доста често и това ме радва, защото продуктите са наистина сполучливи. Аз се сдобих с дневен, нощен и околоочен крем и тоник и в тази публикация ще ви разкажа за опита ми с тях.

Опаковка: Опаковката за мен е наистина очарователна. Изглежда, ретро, натурално и ми навява сладка носталгия. Факт е, че стъклените бурканчета са доста чупливи и трябва да се внимава с тях, но определено нямаше да са така ефектни, ако бяха пластмасови.
Аромат: Съвсем лек аромат, в който улавям билки и бергамот.
Текстура: Макар и кремовете да се препоръчват за по-скоро суха кожа, всъщност са доста леки и бързо попиват, без да оставят мазен филм.
Количество:
  • Тоник – 100 мл.,
  • Дневен и нощен крем – по 50 мл., 
  • Околоочен крем – 40 мл.
Цена:
  • Тоник – 13 лв.,
  • Дневен крем – 16 лв.
  • Нощен крем – 16 лв.
  • Околоочен крем – 15 лв. (цените са +-1 лв.)
Общи впечатления: Определено се радвам когато откривам нови и интересни продукти, особено когато те са български и на достъпна цена. Не бях запозната със свойствата на облепихата, която е основна съставка на серията, но останалите компоненти са широко известни с влиянието си върху кожата – алантоин, кофеин, алфа-бизабол, хиалуронова киселина и витамини А, Е и Д. С голям интерес използвах цялата серия, но дневният крем се оказа по-лек, отколкото предпочитам (смятам, че би бил подходящ за не толкова суха кожа, каквато е моята) и след няколко дни го замених с нощния, който заедно с околоочния и тоника продължавам да използвам вече втори месец.
Тоникът е много нежен и не изсушава кожата, а нощният и околоочният крем хидратират и освежават. Не мога да кажа, че забелязвам някакъв анти-ейдж ефект, но и продуктите не претендират да имат такъв. Факт е обаче, че тенът на лицето е по-свеж, а кожата мека и гладка.

Ще следя с интерес за нови продукти на марката и се надявам на българския пазар да се появяват все повече добри продукти.







1 коментар

  1. Много сладко изглеждат тези продукти, като правени с любов. Аз не бях чувала нищо за марката, не разбирам и от съдържание по етикети, но тоника ми стана интересен.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)