AVON Ultra Colour Absolute Lipstick - Pure Peony

Винаги са ми допадали червилата на Avon. Имам няколко от различни серии, които използвам редовно, но досега не бях писала ревю за тях. Днес ще поправя този пропуск с едно от новите им червила, което в последните няколко дни ми е много любимо, защото е в цвят, който неуспешно издирвам от доста време сред всякакви марки от различен ценови клас.

Опаковка: Пластмасова гилза в розово с прозрачно розова капачка. Няма картонена кутийка, но е опакована с черно защитно фолио, което гарантира, че червилото не е било отваряно преди да си го получите от дистрибутора. Щях да съм по-очарована, ако гилзата беше черна или метална, защото по отношение на опаковки съм малко сноб, но и така е доста приятна и не изглежда евтино.

Пигментация: Средна. Няма пълна покривност, но може да се напласти до постигането на такава.

Аромат: Едва доловим аромат на горски плодове и ванилия.
Текстура: Силно хидратираща и наподобяваща балсам за устни.
Цвят: Моят цвят е Pure Peony. Труден за снимане и за описване пастелен розово-коралов нюанс, добре познат от модните тенденции в облеклото миналото лято като цвят "диня". При напластяване цветът става по-ярък
Ефект: Оцветени, овлажнени и леко гланцирани устни.
Трайност: Доста добра, но все пак, като всички овлажняващи червила, изисква подновяване през няколко часа.
Преимущества: Красив цвят, приятна текстура и хидратиране на устните.
Недостатъци: Не се намира в магазинната мрежа и е нужно да имате връзка с дистрибутор.
Количество: 3,6 гр.
Цена: 6,90 лв. в каталог 4 от 2014; редовна цена 11,50 лв.
Общи впечатления: Определено добър продукт, който ще нося с удоволствие през наближаващата пролет, а и в оставащите дни от зимата. Нюансът е непретенциозен и е подходящ за тези, които искат по-свеж цвят, но не са достатъчно смели да носят прекалено ярки червила. Бих пробвала и останалите цветове от серията, като особено ме привлича Creamy Melon. 




1 коментар

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)