Нови продукти от Sephora

Днешното ревю е дооста дълго, но ми се искаше да събера накуп всички любопитни нови продукти, които вече могат да се открият в магазините на Sephora в България.

Sephora СС крем

Това е крем от новото поколение CC, които са отскоро на пазара и изместват добре познатите ни BB кремове. Обикновено са силно покривни, овлажняващи и със слънцезащитен фактор. СС кремът на Сефора е със SPF 30 и наистина хидратира кожата много добре. Покривността му обаче е съвсем лека, което за мен го изпраща в категорията на ВВ и тонираните кремове. Ароматът му и нежен, а консистенцията му е лека и много лесна за разнасяне и преливане. За съжаление цветът лично за мен е малко тъмен (23 light) и с доста силно изразен жълт подтон. Лятото ще ми пасва доста повече и тогава ще мога да споделя допълнителни впечатления от по-продължителна употреба. Количеството в 35 мл., а цената 30 лв.

Sephora Glitterguard

Това е база за сенки и глитъри, чудесно се сработва и с пигменти. Много икономичен продукт. Количество колкото оризово зрънце е достатъчно и за двете очи. След нанасяне е лепкава и това позволява перфектно закрепване на брокатени и ронливи продукти върху клепача. Като недостатък мога да отбележа трудното изстискване от тубичката, която е с много тясно гърло, а самият продукт е гъст и плътен. Количеството е 10 мл., а цената 25 лв.

Sephora Rouge Infusion



Предлагат се в идеална за подарък кутия със селекция от три цвята. Моите са в червената гама.
05 Fuchia - тъмен и убит нюанс на така актуалният напоследък цвят фуксия. Върху устните не е прекалено ярък, но внася достатъчно цветен акцент в грима.
07 Strawberry - червено с лек оранжев подтон.
10 Red - класическо червено.
Текстурата им е флуидна и нелепкава, като почти не се усещат върху устните. Хидратират ги и ги изглаждат. Пигментацията е средна и за пълно покритие и максимален блясък са нужни 2-3 слоя. При нанасяне на един слой се получава красиво и ненатрапчиво тониране на устните. Дори след няколко часа носене, устните все още са тонирани, но блясъкът изчезва след няколко минути.


Дълготрайно матово червило

Това категорично е един от любимите ми продукти. Изключително силно пигментирано, нанася се гладко и равномерно. Финишът е кадифен мат, а в същото време не е прекалено сухо и не подчертава недостатъците на устните. Моят цвят е Call girl - много ярък розов неон, с който няма начин да остана незабелязана. Със сигурност лятото ще посягам много често към него. Цената му е 25 лв.


Моносенки за очи


Блестящи единични сенки. Цветът, който имам е Lunar Eclipse №98. Това е сребристо с множество блестящи частички. Доста напомня на Epatant на Chanel. Пигментацията е слаба и за постигане на плътен цвят е нужно да се напластява. Частичките са доста ронливи, затова е задължително да се използва база, за да се задържат на клепача. С Glitterguard на Sephora се комбинират прекрасно. Заради по-слабата си пигментация, могат да се използват и като ефект върху други сенки. На мен ми допадат в комбинация с цветни кремообразни сенки в различни цветове. Количеството е 2 гр., а цената 17 лв.


Спирала за мигли Upside Down

Много, много нестандартна спирала с революционна четка. Определено е необходима повече практика, за да се свикне с четката. Може да се използва като се защипват миглите между двете гребенчета и се изтеглят, като обикновена четка, ако гребенчетата се държат събрани по време на нанасяне и всяка една от двете четчици може да се използва самостоятелно (демонстрация във видеото на края на ревюто). Може да се използват и трите стъпки една по една или само по един от трите начина. Със събрана четка аз лично постигам най-добър резултат, а и ми е най-лесно за работа, заради навика от стандартните спирали. Формулата е доста течна, затова трябва да се работи внимателно, за да не се слепят твърде много миглите. Като цяло, не бих казала, че с тази четка постигам по-добър резултат, отколкото с която и да било стандартна спирала. Цената ѝ е 39 лв.


Лак за нокти Nails Ink


Красив класически червен лак със силен блясък (във видеото в края на ревюто можете да го видите върху ноктите ми). Съхне сравнително бързо, а трайността му е впечатляваща на моите нокти - 7 дни без никакви забележки. Текстурата не е прекалено течна, но достатъчно, за да се нанася лесно и да не става на черти. Четката лично за мен не е особено удобна заради обемната капачка. Количество 10 мл.

Двоен коректор стик

 Коректор с два края. Единият е удобен за прикриване на по-големи несъвършенства и тъмни кръгове под очите, а другият за дребни корекции и за очертаване на устните преди нанасяне на ярко червило (за изпъкване на цвета и безупречен контур). Силно покривен, нанася се лесно и се прелива без усилие. Не се събира в гънките и фините линии под очите, но е леко изсушаващ, затова хидратацията преди това е препоръчителна за хората с по-суха кожа. Цена 25 лв.


Молив за вежди

Класически молив за вежди с четчица за разресване на капачката. Сравнително мек и мазен и доста силно пигментиран. Цветът е студено кафяв. 




*Продуктите са ми предоставени за ревю от Sephora Bulgaria

4 коментара

  1. Само заради сравнението ти с Епатант ще търся тези сенки хахаххаха
    Радвам се, че по-често пишеш вече, много обичам да чета писанията ти, звучат толкова професионално и винаги са адски зарибяващи :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тази спирала е като маша за барбекю :-)

    ОтговорИзтриване
  3. На тази спирала съм и хвърлила око :) "Мастилото" за устни също е страхотен продукт!

    ОтговорИзтриване
  4. Както винаги интересно, полезно и поднесено със стил. Следя те редовно и с кеф гледам всичко, което пускаш. Спиралата изглежда интересно и мисля да я пробвам.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)