CHANEL Les 4 Ombres № 208 Tisse Gabrielle

Една доста закъсняла публикация за обновените палитри на CHANEL. Марката обнови изцяло линията си сенки, като добави и няколко нови разцветки в колекцията. Новата формула е значително по-лесна за нанасяне - буквално се маже като масло по клепача, а цветовете са много по-пигментирани.



Опаковка: Класическата черна изчистена опаковка на Chanel. И друг път съм споменавала, че обичам малко по-пищни и лъскави опаковки, но не мога да отрека класата на семплия дизайн на марката и усещането за лукс, което създава качеството на изработката.

Пигментация: Много добра. Единственият слабо пигментиран цвят е най-светлият в палитрата, което е направено съвсем умишлено, за да бъде използван като нежно озаряване.
Текстура: Плътна, "мазна" и неронлива. Наистина е удоволствие да се работи с новата формула.
Цвят: Палитрата е съставена от 4 цвята, всички със сатенен завършек - графитено сиво, нежно шампанско, сливово с бургунди оттенък и опушено тъмно кафяво.
Трайност: Отлична. Гримът издържа над 10 часа на моите клепачи.
Преимущества: Много приятна и лесна за работа текстура; добра пигментация; не се ронят и размазват; преливат се без усилие.
Недостатъци: Обичайната за този клас козметика висока цена; твърде близките нюанси на цветовете в Tisse Gabrielle, което не позволява големи контрасти и много вариации в грима с тази палитра.
Количество: 2 гр.
Цена: 100 лв.
Общи впечатления: Определено останах много приятно изненадана от новата формула на сенките на Chanel. Пигментацията е значително по-добра и нанасянето много по-лесно и приятно.
Конкретно тази цветова комбинация на палитрата - 208 Tisse Gabrielle не е сред фаворитите ми, заради твърде близките нюанси на три от цветовете, но с огромно удоволствие ще се сдобия с Tisse Camellia или TisseVendome и Tisse Rivoli.




* Продуктът ми е предоставен за ревю от вносителя на CHANEL за България.

1 коментар

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)