Представяне на новата серия Avon Sport

Едно приятно събитие на прекрасно място и в чудесна компания.

Серията AVON Sport беше представена на специално събитие в Sense Rooftop Bar, а нейно лице е известният български певец и актьор Орлин Павлов.

Още от вратата ни посрещнаха със забавна игра - трябваше да изберем една от трите визии на серията Avon Sport, а след това да познаем името на парфюма, отговарящ на тази визия.

Орлин беше усмихнат и ведър, както винаги :)



А гледката от бара, колкото и често да я виждам, винаги ме очарова.




И малко информация за серията Avon Sport:
Ароматът Dynamic Fresh е за енергичния мъж. С него денят му започва с летящ старт, за да се чувства изпълнен с енергия във всеки един момент. Тук парфюмеристите на AVON са събрали на едно място сокове от цитрусови плодове, ледена свежест и чист мускус, които осигуряват свежест, чистота и позитивна енергия във всяка една ситуация.

Action Kick освобождава пълния потенциал на способностите и разкрива характера на градския воин. Ароматът на сандалово дърво, кардамон и здравец дава усещане за истинска сила и непоклатима енергия, която помага на решителния мъж смело да се изправи пред най-трудните предизвикателства и да излезе от тях като победител.
Bold Focus е за истински силния мъж, винаги фокусиран в постигането на своите цели. Пленяващият аромат на босилек, ветивер и палмово дърво разкрива увереността и силата на мъжа, който никога не се съмнява в успехите си.







1 коментар

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)