Една ароматна разходка в бутиците на Gucci, Escada, Boss, Lacoste и Dolce&Gabbana

Преди един месец имах огромното удоволствие да бъда част от едно интересно и доста нестандартно събитие. Това беше една разходка сред света на ароматите, организирана от Everet Bulgaria.

Събитието беше организирано за много тесен кръг любителки на красотата - само 10 дами бяха поканени и за мен бе наистина огромен комплимент да съм в компанията на главните редактори на най-големите модни и лайфстайл издания у нас.
Мястото на срещата беше Art Club Museum, откъдето се отправихме към бутиците, предлагащи марките Gucci, Escada, Boss, Lacoste и Dolce&Gabbana за България. Във всеки бутик имахме възможността да вдъхнем от ароматите на най-новите парфюми, както и да чуем любопитни факти за тях и за създателите им.

Обиколката продължи над 2 часа, но ни остави заредени с емоции и ярки впечатления. През цялото време ни следваха фотограф и оператор, които заснеха парфюмното ни приключение.
Причината да забавя толкова публикацията беше, че се надявах да мога да включа в нея и филма, но за него ще се наложи да почакаме малко повече и ще му отделя самостоятелен пост.
Оставям ви със снимките, които говорят достатъчно, а за подаръците, които получихме от Dolce&Gabbana ще разкажа много скоро.




































3 коментара

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно преживяване :) благодаря, че ни разказа за него http://mayaetsavieenrose.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно! Със сигурност е било доста интересно преживяване!
    Благодаря, че ни докосна до обиколката :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)