GOSH - 9 Shades to Play With in Las Vegas

Една палитра, която ме грабна още в момента, в който я зърнах на витрината на кварталното магазинче. Както има една приказка: "Луд на шарено се радва". Много рядко, да не кажа никога, нося толкова ярки цветове на очите си, но някак ми стана толкова пролетно и слънчево като я видях, че нямаше как да я подмина.






Опаковка: Като цяло, има вид на скъп продукт. Хубава и цветна картонена опаковка, а самите сенки са в много приятна на вид, съвсем изчистена и стилна кутия от качествена матова пластмаса. За съжаление, докато се науча да я отварям лесно и от раз, два нокътя дадоха свидна жертва.

Цвят: Тук оставям снимките да говорят. Чудесен летен подбор от свежи нюанси на синьото, розовото, прасковеното и жълтото.

Пигментация: Пигментираността на сенките е средна. Определено не може да получите прекалено крещящ и сигнален грим, но и ще се радвате на достатъчно цвят.

Текстура: Много фино смлени, но малко сухи. За щастие, не се разпрашават много и се преливат изключително лесно.

Трайност: Без база трайността не е особено впечатляваща, но с база издържат цял ден, докато не бъдат свалени.

Количество: 12 гр.

Цена: 22 лв.

Общи впечатления: Много свежа и приятна палитра. Чудесна за пролетта и лятото. Пигментът не е прекалено наситен и е много лесна за нанасяне и преливане, затова е подходяща за начинаещи в цветния грим, които искат да си поиграят със свежи и пъстри цветове.
В тази колекция на GOSH има още две палитри, които също изглеждат доста привлекателно и са в доста по-неутрални тонове - едната в зелената, а другата в лилаво-кафявата гама.






Обичайно не бих комбинирала толкова цветни сенки накуп и определено бих използвала неутрални цветове за преливка, но с цел демонстрация на палитрата, се нашарих като папагал :)  





5 коментара

  1. Ехаа, съвсем бях забравила за Гош, добре ми припомни, помня бяха голям хит в зората на блогърстването. Палитрата изглежда супер и бих я пробвала, за цветни акценти е много подходяща и най- вероятно бих ползвала всички цветове, освен жълтото.

    ОтговорИзтриване
  2. Много свежи цветове! И на мен ми се прииска пролетта да си изпъстря клепачите малко :D

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни цветове! От къде е палитрата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От едно квартално магазинче в София на бул. "Дондуков". Предполагам, че я има вече навсякъде, където се предлага марката.

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)