30 March 2015

Представяне на новата серия лакове на OPI Infinite Shine

Едно много цветно и усмихнато събитие, на което научихме доста нови тенденции в маникюра и имахме възможността да пробваме най-новата линия на OPI - Infinite Shine.

С ръка на сърцето мога да кажа, че това бе едно от най-изпълнените с настроение събития, на които съм присъствала напоследък. За това допринесоха, както организаторите от Top Line Beauty Bulgaria, така и усмихнатите и весели блогърки, с които имах удоволствието да прекарам този следобед.

Научихме доста за новата серия Infinite Shine, за която ще има отделна публикация, а също и видяхме лаковете от лятната колекция Hawaii, вдъхновени от природата и цветовете на Хаваите.
Разбира се, блогърската компания за пореден път бе най-шумна и ентусиазирана и без свян задържахме организаторите доста след края на събитието в желанието си да научим и пробваме всичко. Снимки на някои от новите летни цветове и повече подробности за хибрида между гел и стандартен лак Infinite Shine ще можете да видите скоро в блога, а сега ще се опитам да ви предам поне част от цветното настроение в снимки.