Mar 30, 2015

Представяне на новата серия лакове на OPI Infinite Shine

Едно много цветно и усмихнато събитие, на което научихме доста нови тенденции в маникюра и имахме възможността да пробваме най-новата линия на OPI - Infinite Shine.

С ръка на сърцето мога да кажа, че това бе едно от най-изпълнените с настроение събития, на които съм присъствала напоследък. За това допринесоха, както организаторите от Top Line Beauty Bulgaria, така и усмихнатите и весели блогърки, с които имах удоволствието да прекарам този следобед.

Научихме доста за новата серия Infinite Shine, за която ще има отделна публикация, а също и видяхме лаковете от лятната колекция Hawaii, вдъхновени от природата и цветовете на Хаваите.
Разбира се, блогърската компания за пореден път бе най-шумна и ентусиазирана и без свян задържахме организаторите доста след края на събитието в желанието си да научим и пробваме всичко. Снимки на някои от новите летни цветове и повече подробности за хибрида между гел и стандартен лак Infinite Shine ще можете да видите скоро в блога, а сега ще се опитам да ви предам поне част от цветното настроение в снимки.7 коментара:

 1. Ох, горкана ти жална.да ходиш немила недрага късно по здрач, че да искаш и просиш да ти дадат някое и друго шишенце с лак за нокти...поне дадоха ли ти или мравоядът в червеното палтенце ги взе всичките?

  Бюти блогерки пишеш.Гледах снимките и как пък нито една бюти блогерка не видях. Има две момиченца, които имат блогове, но от тези дето наистина се интересуват от лакове не виждам нито една.

  А и теб те няма на фотосите, да не би да не си била инак все отнякъде щеше да ти стърчи нослето, но не - защо така?

  Сега да не вдигнеш кръвно след коментара ми, че да ми тежиш на съвеста.

  ReplyDelete
 2. Мен не ме мисли :)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Мариана, какъв човек трябва да си ти? Пълен със злоба и неудовлетвореност /от живота, от себе си, от мъжа си, ако има такъв, не знам/. Как главата ти ....., измисля и пише такива коментари, просто не те разбирам... Сори Адри, че пиша такива глупости в твоя прекрасен блог, но просто не издържах

  ReplyDelete
  Replies
  1. Стела, няма смисъл.
   Тъжното е, че знам чии са коментарите и въпросната особа нищо лошо не е видяла от мен, напротив. Още помня как искрено се зарадвах когато си направи блог и предложих помощта си, колко тежко съпреживявах проблемите с кученцето ѝ, как отварях блога ѝ, с надеждата да прочета, че се е оправило, как се опитвах да я оправдавам за поведението ѝ...
   Жалко...

   Delete
 5. Привет,
  Знаете ли зените на лаковете от Инфинити линията. На стартовия комплект и на самите лакове. Благодаря!

  ReplyDelete
  Replies
  1. По 25 лв са. Не знам обаче дали има по-изгоден комплект от база, топ и цветен лак или могат да се купят само поотделно.

   Delete

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)