Представяне на новата серия лакове на OPI Infinite Shine

Едно много цветно и усмихнато събитие, на което научихме доста нови тенденции в маникюра и имахме възможността да пробваме най-новата линия на OPI - Infinite Shine.

С ръка на сърцето мога да кажа, че това бе едно от най-изпълнените с настроение събития, на които съм присъствала напоследък. За това допринесоха, както организаторите от Top Line Beauty Bulgaria, така и усмихнатите и весели блогърки, с които имах удоволствието да прекарам този следобед.

Научихме доста за новата серия Infinite Shine, за която ще има отделна публикация, а също и видяхме лаковете от лятната колекция Hawaii, вдъхновени от природата и цветовете на Хаваите.
Разбира се, блогърската компания за пореден път бе най-шумна и ентусиазирана и без свян задържахме организаторите доста след края на събитието в желанието си да научим и пробваме всичко. Снимки на някои от новите летни цветове и повече подробности за хибрида между гел и стандартен лак Infinite Shine ще можете да видите скоро в блога, а сега ще се опитам да ви предам поне част от цветното настроение в снимки.























7 коментара

  1. Ох, горкана ти жална.да ходиш немила недрага късно по здрач, че да искаш и просиш да ти дадат някое и друго шишенце с лак за нокти...поне дадоха ли ти или мравоядът в червеното палтенце ги взе всичките?

    Бюти блогерки пишеш.Гледах снимките и как пък нито една бюти блогерка не видях. Има две момиченца, които имат блогове, но от тези дето наистина се интересуват от лакове не виждам нито една.

    А и теб те няма на фотосите, да не би да не си била инак все отнякъде щеше да ти стърчи нослето, но не - защо така?

    Сега да не вдигнеш кръвно след коментара ми, че да ми тежиш на съвеста.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Мариана, какъв човек трябва да си ти? Пълен със злоба и неудовлетвореност /от живота, от себе си, от мъжа си, ако има такъв, не знам/. Как главата ти ....., измисля и пише такива коментари, просто не те разбирам... Сори Адри, че пиша такива глупости в твоя прекрасен блог, но просто не издържах

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Стела, няма смисъл.
      Тъжното е, че знам чии са коментарите и въпросната особа нищо лошо не е видяла от мен, напротив. Още помня как искрено се зарадвах когато си направи блог и предложих помощта си, колко тежко съпреживявах проблемите с кученцето ѝ, как отварях блога ѝ, с надеждата да прочета, че се е оправило, как се опитвах да я оправдавам за поведението ѝ...
      Жалко...

      Изтриване
  4. Привет,
    Знаете ли зените на лаковете от Инфинити линията. На стартовия комплект и на самите лакове. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По 25 лв са. Не знам обаче дали има по-изгоден комплект от база, топ и цветен лак или могат да се купят само поотделно.

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)