07 July 2016

Bodyography Electric Lip Slide


Днес ще пиша за една все още слабо популярна у нас марка, чийто продукт обаче бързо се превърна в мой любимец за лятото. Това е течното червило на Bodyography.


Опаковка:
Не съм почитател на продуктите за устни с апликатор (никога не успявам да ги нанеса в движение без огледало), но има толкова хубави гланцове и червила с такъв, че се налага да го преглътна. Опаковката е съвсем семпла и изчистена. Голям плюс е, че е с мека тубичка, защото няма да се стигне до момент, в който да остане продукт вътре, който да не може да бъде изваден от нея, което често се случва с твърдите пластмасови опаковки. Дозаторът обира доста от продукта по апликатора, затова ми се налага да го потопя поне два пъти, за да извадя достатъчно продукт за целите устни.

Цвят: Моят цвят е "Cupid’s Beau" - чудесно нежно розово с прасковен оттенък

Пигментация: Средна. Необходимо е да се нанесе малко повече продукт за пълно покритие, но седи чудесно и без да се наслоява.

Текстура: Това е любимото ми нещо в този продукт - наистина необичайната му текстура. По време на нанасяне е някак сух, гъст и лепкав, което позволява по-голям контрол за равномерно разнасяне върху устните. След няколко секунди обаче сякаш се запечатва. Цветът остава на устните, а оторе сякаш има слой силноовлажняващ и хлъзгав балсам. Няма и следа от лепнещото усещане в началото, а също няма и неприятно изсушаване.

Трайност:
Доста добра. Не е от дълготрайните червила, които ще останат на устните и след обилен обяд, но дори и след като блясъкът му се поизноси след 1-2 часа, цветът продължава да седи на устните още известно време, избледнявайки равномерно и незабележимо.

Аромат: Едва доловим плодово-сладникав аромат, който не се усеща върху устните.

Количество: 13 гр

Цена: 28.90 лв

Предимства: Чудесен универсален цвят; хубав блясък; приятна нелепнеща текстура; не изсушава устните

Недостатъци: Не много ниска цена; марката може да се открие единствено в магазините и в сайта на Златна рибка


Продуктът ми е предоставен от магазини "Zlatna Ribka" за тест и ревю