Bodyography Electric Lip Slide


Днес ще пиша за една все още слабо популярна у нас марка, чийто продукт обаче бързо се превърна в мой любимец за лятото. Това е течното червило на Bodyography.


Опаковка:
Не съм почитател на продуктите за устни с апликатор (никога не успявам да ги нанеса в движение без огледало), но има толкова хубави гланцове и червила с такъв, че се налага да го преглътна. Опаковката е съвсем семпла и изчистена. Голям плюс е, че е с мека тубичка, защото няма да се стигне до момент, в който да остане продукт вътре, който да не може да бъде изваден от нея, което често се случва с твърдите пластмасови опаковки. Дозаторът обира доста от продукта по апликатора, затова ми се налага да го потопя поне два пъти, за да извадя достатъчно продукт за целите устни.

Цвят: Моят цвят е "Cupid’s Beau" - чудесно нежно розово с прасковен оттенък

Пигментация: Средна. Необходимо е да се нанесе малко повече продукт за пълно покритие, но седи чудесно и без да се наслоява.

Текстура: Това е любимото ми нещо в този продукт - наистина необичайната му текстура. По време на нанасяне е някак сух, гъст и лепкав, което позволява по-голям контрол за равномерно разнасяне върху устните. След няколко секунди обаче сякаш се запечатва. Цветът остава на устните, а оторе сякаш има слой силноовлажняващ и хлъзгав балсам. Няма и следа от лепнещото усещане в началото, а също няма и неприятно изсушаване.

Трайност:
Доста добра. Не е от дълготрайните червила, които ще останат на устните и след обилен обяд, но дори и след като блясъкът му се поизноси след 1-2 часа, цветът продължава да седи на устните още известно време, избледнявайки равномерно и незабележимо.

Аромат: Едва доловим плодово-сладникав аромат, който не се усеща върху устните.

Количество: 13 гр

Цена: 28.90 лв

Предимства: Чудесен универсален цвят; хубав блясък; приятна нелепнеща текстура; не изсушава устните

Недостатъци: Не много ниска цена; марката може да се открие единствено в магазините и в сайта на Златна рибка






Продуктът ми е предоставен от магазини "Zlatna Ribka" за тест и ревю

2 коментара

  1. Страхотно описание на продукта, чувала съм за марката, но никога не съм я виждала на нашия пазар! :(
    П.С. Нов блогър съм и ако решиш провери моите публикации и дай мнение за тях.. Какво още ми трабва, как по- добре да пиша и от особено голямо значение е какво мислиш за снимките ми! Много ти благодаря! :)
    isabelbeauty37.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      Довечера ще разгледам по-подробно, но на първо четене две неща - не работят бутоните за Фейсбук, туитър, пинтерест...
      Добави си някакво лично представяне в профила. В момента има текст на английски "We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products."

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)