10 July 2016

Lancome Renergie Nuit Multi-Lift


Един сравнително нов продукт на пазара, който нямах търпение да пробвам. След вече близо 4-месечна употреба, мога да споделя с вас впечатленията си от нощния крем на Lancome Renergie Nuit Multi-Lift.

Опаковка: Класическо стъклено бурканче с красив лилав цвят. Като цяло предпочитам тубите от чисто хигиенични съображения - бъркането в буркан винаги внася бактерии в продукта, независимо колко чисти са ръцете ни, а и с дълъг маникюр не винаги е лесно загребването на продукт. Удобството на тубите при път също не е за пренебрегване. Все пак обаче съм наясно, че обикновените пластмасови туби малко или много обезценяват продукта и затова по-луксозните кремове винаги са в стъклен буркан.

Текстура: Плътен и богат продукт. Разнася се лесно и съвсем малко количество е достатъчно за цялото лице. Попива много бързо и не оставя мазен филм върху кожата (моята е доста суха)

Аромат: Има лек парфюмен аромат, който спира да се усеща след нанасяне.

Ефект: Рекламата обещава мигновен лифтинг ефект и до голяма степен оправдава тези очаквания. Все пак резултатите не са като след естетична процедура в клиника, но определено са видими след 3 месеца употреба. Контурът е стегнат, фините линии поизгладени, а тенът значително избистрен. Неприятното усещане за сухота (при мен до болка познато) вече го няма. 

Общи впечатления: Да, харесва ми. Дали си струва? За мен лично да. Не прави чудеса обаче. Не очаквайте да се подмладите с 10 години или близките ви да ахкат от свежия ви нов вид. Ефектът е видим, но все пак не е като след филъри например. Все пак стойността му никак не е ниска и подобен разход определено не за всеки би бил оправдан.

Предимства: Видим ефект върху стягането на контура след продължителна употреба; повърхностно изглаждане на фините линии; приятна богата, но бързопопиваща текстура;

Недостатъци: Стряскащо висока цена; все пак не прави чудеса

Количество: 50 мл

Цена: 240 лв


*Продуктът е закупен от мен с лични средства